Τσίπρας: Στόχος μας στη Δραπετσώνα, να έχουμε πια ζωή -Παρέδωσε στους πολίτες το παραλιακο μετωπο

Το δημαρχείο και την περιοχή του Κερατσινίου επισκέφθηκε σημερα το πρωί ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
Ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης Χρήστο Βρεττάκο και παρέδωσε το παραλιακό μέτωπο της Δραπετσώνας.
Αντικείμενο της συζήτησης ήταν και η αξιοποίηση του χώρου των Λιπασμάτων. Για το λόγο αυτό ο Αλέξης Τσίπρας περιηγήθηκε στην περιοχή. Οι εγκαταστάσεις των λιπασμάτων εξαιρέθηκαν από τη σύμβαση παραχώρησης του ΟΛΠ.
«Τηρούμε τις υποσχέσεις μας στις λαϊκές υποσχέσεις του Πειραιά, δίνουμε ανάσα πνοής και θαλάσσιο μέτωπο. Στόχος μας είναι στη Δραπετσώνα να έχουμε πια ζωή», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η κυβέρνηση ήρθε σε σύγκρουση με ετερόκλητα συμφέροντα μέχρι να ληφθεί η απόφαση για την εξαίρεση του παραλιακού μετώπου της Δραπετσώνας (740 στρέμματα) από τη συμφωνία παραχώρησης του ΟΛΠ και για την ματαίωση των σχεδίων εγκατάστασης βιομηχανικών μονάδων στην περιοχή».
Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός είχε προγραμματίσει να επισκεφτεί την περιοχή την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την μέση του, τον ανάγκασε να την αναβάλλει.  Τον κ. Τσίπρα συνόδευσαν ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης και ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας.


Πηγή: Τσίπρας: Στόχος μας στη Δραπετσώνα, να έχουμε πια ζωή -Παρέδωσε στους πολίτες το παραλιακό μέτωπο [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου