Εγκαίνια Γηπέδου Καμινίων από Γ. Μώραλη – Β. Μαρινάκη

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά Βαγγέλης Μαρινάκης, θα εγκαινιάσουν το Δημοτικό Γήπεδο Καμινίων επί της οδού Αμοργού, αύριο Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 17:00.
Μετά από προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής τον τελευταίο χρόνο, το Δημοτικό Γήπεδο Καμινίων, ανήκει πλέον εξ ολοκλήρου στον Δήμο Πειραιά, ξεκαθαρίζοντας με αυτό τον τρόπο το ιδιοκτησιακό καθεστώς το οποίο μέχρι σήμερα ήταν ασαφές.

Από τη στιγμή που ήρθε στην κυριότητα του Δήμου, ανακατασκευάστηκε πλήρως από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου τα αθλητικά σωματεία της πόλης αλλά και οι δημότες να αθλούνται σε ένα λειτουργικό, σύγχρονο και ασφαλές Δημοτικό Γήπεδο.

πηγη : kanaliena.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου