Συνελήφθη ο μεγιστάνας που ενδιαφερόταν για το Hilton

O Κινέζος Γκούο Γκουαντσάνγκ βρίσκεται στα χέρια των κινεζικών αρχών, καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε σκάνδαλο διαφθοράς

Συνελήφθη από τις κινεζικές αρχές ο δισεκατομμυριούχος Γκούο Γκουαντσάνγκ, ο οποίος ήθελε να είχε μεγάλες επενδυτικές σχέσεις με την Ελλάδα, ενώ ήθελε να αγοράσει και το ξενοδοχείο Hilton, καθώς του προσάπτονται οι κατηγορίες για διαφθορά.
Ο Γκουαντσάνγκ βρίσκεται πλέον στα χέρια των κινεζικών αρχών, καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε σκάνδαλο διαφθοράς. Ο Κινέζος επιχειρηματίας, σύμφωνα με το money.cnn.com, αγνοείτο τις τρεις τελευταίες ημέρες, ενώ η ομώνυμη εταιρεία του ανακοίνωσε πως συμμετείχε στις έρευνες που διεξήχθησαν από τις δικαστικές αρχές τις χώρας.
Η περιουσία του Κινέζου… μεγιστάνα, σύμφωνα με το Forbes, εκτιμάται σε επτά δισεκατομμύρια δολάρια. Ο Γκουαντσάνγκ συνεργάζεται με ελληνικές εταιρείες, ωστόσο δεν σχετίζονται αυτές με την υπόθεση διαφθοράς για την οποία συνελήφθη.
Ο Κινέζος δισεκατομμυριούχος είναι μέτοχος της ελληνικής εταιρείας Folli – Follie, η οποία έχει «μπει» δυναμικά στην κινεζική αγορά. Παράλληλα, η εταιρεία του, Fosun Group, συνεργαζόταν με την Lamda Development για την αξιοποίηση του Ελληνικού, είχε αγοράσει το Club Mediterraneo και σχεδίαζε να αγοράσει το Hilton.
πηγη : sportit.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου