Τέλος... εποχής για το Playboy με μια ολόγυμνη Πάμελα Άντερσον στο τελευταίο τεύχος

Τέλος εποχής για τις γυμνές φωτογραφίες στο Playboy, το οποίο δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο τρόπο να κλείσει την «αυλαία» από μια ολόγυμνη Πάμελα Άντερσον.
Ο Χιου Χέφνερ αποφάσισε να κλείσει μια εποχή που... μεγάλωσε άνδρες και άνδρες, με την φωτογράφηση της 48χρονης πλέον Πάμελα για το τελευταίο διπλό τεύχος (Ιανουάριος/Φεβρουάριος 2016), πριν το Playboy αλλάξει τελείως προσανατολισμό.
Οι fan θα έχουν την ευκαιρία, για τελευταία φορά στο Playboy, να «χορτάσουν» σε 12 σελίδες μια τελείως γυμνή Πάμελα, όπως αποκάλυψε η ίδια, μαζί με μια συνέντευξή της.
Η Πάμελα έχει περάσει ήδη 13 φορές από εξώφυλλο του Playboy με την πρώτη της εμφάνιση να έχει γίνει στο μακρινό πλέον 1989.
playboyy.jpg
playboy4.jpg
Η επιλογή της ξανθιάς «σεξοβόμβας» ήταν μονόδρομος για τον Χιου Χέφνερ, ο οποίος έχει εκφράσει πολλές φορές την αδυναμία του στην Πάμελα.
Το τεύχος θα κυκλοφορήσει στις 11 Δεκεμβρίου και αναμένεται να φέρει πολλά έσοδα στον 89χρονο Χέφνερ, ενώ μένει να φανεί και η εμφάνιση του νέου τεύχους, του Μαρτίου το οποίο θα είναι φυσικά πλήρως... «ντυμένο».
playbo_pamela.jpg
playboyy3.jpg
playbooy.jpg
play.jpg
πηγη : newmoney.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου