Νικος Ανδρουλακης : «Παράθυρο» από το ΠΑΣΟΚ για ψήφιση μέρους του Ασφαλιστικού..

Ορθάνοιχτο παράθυρο για υπερψήφιση μέρους του νομοσχεδίου που θα φέρει η κυβέρνηση για το Ασφαλιστικό στη Βουλή άφησε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο.
«Στο διαρθρωτικό σκέλος θα συζητήσουμε και θα συμφωνήσουμε σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό », ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης συνδέοντας όμως τη στάση του κόμματός του με τον τρόπο που θα επιλέξει να φέρει το Ασφαλιστικό στη Βουλή η κυβέρνηση, καθώς απαιτεί διεξοδική συζήτηση επί της πρότασης.
Την ίδια ώρα, εμφανίστηκε κατηγορηματικός, ως προς το δημοσιονομικό σκέλος λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταψηφίσει όσα σχετίζονται με την καταστροφική -όπως τη χαρακτήρισε- διαπραγμάτευση του τελευταίου χρόνου.
Από την πλευρά της ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, λέγοντας ότι θα συνεδριάσει μετά την εκλογή προέδρου η Κ.Ο όπου και θα λάβει τις αποφάσεις της.


Πηγή: «Παράθυρο» από το ΠΑΣΟΚ για ψήφιση μέρους του Ασφαλιστικού | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου