Η Jennifer Lawrence θα υποδυθεί τη γυναίκα που στιγμάτισε τη ζωή του Φιντέλ Κάστρο..

Ο νέος ρόλος της Jennifer Lawrence αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός όπως έγινε γνωστό πρόκειται να υποδυθεί στη μεγάλη οθόνη τον μεγάλο έρωτα του Φιντέλ Κάστρο, την Μαρίτα Λόρενθ.

Η Μαρίτα Λόρενθ γεννήθηκε στη Γερμανία λίγο πριν ξεσπάσει ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος και το 1959 μετανάστευσε με τον πατέρα της στην Κούβα όπου γνώρισε τον Φιντέλ Κάστρο. Έζησε μια έντονη σχέση πάθους μαζί του μέχρι το σημείο όπου στρατολογήθηκε από τη CIA με σκοπό να τον σκοτώσει ενώ το όνομά της βρέθηκε μπλεγμένο και στη δολοφονία του Κένεντι.

Η Sony, η οποία αγόρασε τα δικαιώματα για τη ζωή της Μαρίτα Λόρενθ, επέλεξε την Lawrence για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, δίνοντας τη δυνατότητα στην 25χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό να διεκδικήσει το 2ο Όσκαρ της καριέρας της μετά από αυτό του Α' Γυναικείου Ρόλου στην ταινία «Οδηγός Αισιοδοξίας».

πηγη :
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου