Πωλήθηκε η θρυλική Aston Martin του James Bond

Ο οίκος Christie's House έβγαλε σε δημοπρασία, στο Λονδίνο, το εντυπωσιακό supercar που οδηγούσε ο Daniel Craig, στη νέα κινηματογραφική ταινία SPECTRE. 

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις των ειδικών, η τιμή της σπάνιας και συλλεκτικής DB10 δεν θα ξεπερνούσε τα 1,3 εκατομμύρια ευρώ. Οι πλειοδότες ωστόσο, είχαν άλλη άποψη, με έναν άγνωστο συλλέκτη να δίνει το εξωπραγματικό ποσό των 3,13 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει το πανέμορφο supercar. Όλα τα χρήματα θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.


Το αυτοκίνητο της Aston Martin δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες του James Bond και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, κατασκευάστηκε σε 10 μονάδες. Οι περισσότερες καταστράφηκαν στα γυρίσματα και μόλις τρεις DB10 διασώζονται. Από αυτές, η μία θα παραμείνει στη βρετανική εταιρεία, η άλλη θα πάει στην εταιρεία παραγωγής Eon Productions και η τελευταία πέρασε σε χέρια ιδιώτη.


πηγη : govastileto.gr

Share on Google Plus

About typo spor

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου