Aυτά είναι τα 11 πράγματα που σκέφτονται οι άντρες στο σεξ & κανείς δεν σας έχει πει μέχρι σήμερα

Σκέφτονται οι άντρες κατά την διάρκεια του σεξ; Κι όμως, πριν προλάβετε να καγχάσετε, μάθετε ότι, έστω ασυνείδητα, το μυαλό τους την ώρα των ερωτικών περιπτύξεων ακολουθεί τα… δικά του μονοπάτια.
Και εμείς σας αποκαλύπτουμε 10 τέτοια μονοπάτια που όποιος άνδρας υποστηρίξει πως δεν τα «ακολούθησε» κάποια στιγμή, πιθανότατα λέει ψέματα. Ποιες είναι λοιπόν αυτές οι σκέψεις που έχει κάνει σχεδόν κάθε άνδρας κάποια στιγμή πάνω στο κρεβάτι;
«Ήταν αυτό οργασμός;»
Χάρη στην ιδιοφυώς πανούργα φύση των γυναικών, κανένας άνδρας δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν μπόρεσε να φέρει την παρτενέρ του σε οργασμό ή αν εκείνη αξίζει το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου.

«Πρόσεχε μην κάνεις καμιά γκάφα»
Είναι κάτι που βρίσκεται συνεχώς στην άκρη του μυαλού τους: Από την στιγμή που προσεύχονται να μη σκοντάψουν βγάζοντας βιαστικά το παντελόνι τους μέχρι την ώρα που παραλίγο να πατήσουν με τους αγκώνες τους κάποια τούφα από τα μαλλιά των παρτενέρ τους.
«Να δοκιμάσω να (προσθέστε φαντασίωσή του) ή θα με πετάξει έξω;»
Κάθε άντρας έχει κάποια φαντασίωση που δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμα, ή κάποιο φετίχ που δεν γνωρίζει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να το αποκαλύψει ή να το δοκιμάσει στο κρεβάτι. Γι’ αυτό, και μέχρι να το πάρει απόφαση, αναρωτιέται συνεχώς.
«Πού το έμαθε αυτό;»
Όταν το άλλο μέλος του ερωτικού παιχνιδιού δοκιμάσει κάτι που δεν το περιμένει, αρχίζουν οι σκέψεις: Μήπως είναι πιο έμπειρη από μένα/από όσο περίμενα; Το διάβασε σε κανένα περιοδικό ή το έχει δοκιμάσει με άλλον; Τι άλλο με περιμένει (όχι απαραιτήτως με την κακή έννοια) στη συνέχεια;
«Έπρεπε να έχω πάει για κατούρημα νωρίτερα»
Εκείνη η άβολη στιγμή που τα μπουκάλια νερού που έχει κατεβάσει από το πρωί αποδεικνύονται πιο ισχυρά από τις ορμές του…
«Αυτό το βογγητό της ήταν καλό ή κακό;»
Και, ως εκ τούτου, να συνεχίσω έτσι ή να αλλάξω «τροπάρι»;

«Τώρα γιατί δεν κάνει κανέναν θόρυβο;»
Η σιωπή είναι συχνά πιο… βασανιστική από τα βογγητά: Είναι απλώς από εκείνες που το απολαμβάνουν βουβά ή βαριέται θανάσιμα και περιμένει να τελειώνουμε;
«Αυτό της άρεσε. Κατοχυρώνεται»
Όταν καταλάβει ότι κάτι ενθουσίασε την παρτενέρ του, θα ανάψει αυτόματα ένα “bullet” σε συννεφάκι πάνω από το κεφάλι του, και θα μπει την ίδια στιγμή η νοερή υπενθύμιση πως αυτό το κόλπο ή η στάση πρέπει να μπει μόνιμα στο μενού με την συγκεκριμένη παρτενέρ.
«Θα μου ανταποδώσει τη “χάρη”;»
Ας μην κρυβόμαστε, το σεξ είναι ένα… αλισβερίσι. Και όταν ο άνδρας «περιποιείται» μια γυναίκα, ακόμη κι αν δεν το πει ή δεν το δείξει, αναμένει την ίδια περιποίηση και από μέρους της, αναφέρει το in2life
«Τελειώνει;»
Είναι η σκέψη εκείνης της στιγμής που είτε πλησιάζει ο ίδιος προς το μεγάλο φινάλε και θέλει να ξέρει αν θα πρέπει να επιβραδύνει ή να επιταχύνει. Ή απλώς έχουν αρχίσει να μουδιάζουν τα πόδια του και περιμένει εναγωνίως να δει την γραμμή του τερματισμού.
«Είμαι καλός;»
Όσο κι αν δεν θέλουν να το παραδεχτούν, οι άνδρες έχουν όλοι κάποιες κοινές ανασφάλειες – με αυτή του καλού εραστή να καταλαμβάνει σημαντική θέση ανάμεσά τους. Κι αν το καλοσκεφτείτε, δεν κάνει κακό: Κάποιες ανασφάλειες τους ωθούν να γίνονται καλύτεροι.

πηγη :eirinika.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου