Ενημερωσεις της Ε.Π.Σ.Πειραια

*Η  Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει τα σωματεία του 2ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας, ότι από  την  Τετάρτη  16 Μαρτίου μπορούν να προσέρχονται στην γραμματεία της Ένωσης για να  παραλάβουν τις μπάλες ποδοσφαίρου που δικαιούνται. (ο εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος) 

*Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Πειραιά και της Επιτροπής Μικτών Ομάδων ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα στους αθλητές ΛΙΑΣΚΟ ΙΩΑΝΝΗ, ΝΤΟΥΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΝΟΥΧΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΔΑΡΔΑΝΟ ΘΕΟΦΑΝΗ, ΡΟΔΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και ΧΟΝΔΡΟΥΔΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, οι οποίοι εκπροσωπούν με την συμμετοχή τους στην 14η Περιφερειακή Ομάδα (συγκροτείται από την Ε.Π.Σ. Πειραιά, την Ε.Π.Σ. Αθηνών και την Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής) όλες τις ακαδημίες του Πειραιά μας. 
Ο αγώνας διεξάγεται αύριο Τετάρτη 15/3/2016  στο Δημοτικό Βάρης και ώρα 15:00 απέναντι στην ομάδα της 13ης Περιφέρειας (συγκροτείται από την Ε.Π.Σ. Βοιωτίας, την Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας και την Ε.Π.Σ. Ευβοίας).


* Από την Επιτροπή Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών καλούνται να παραβρεθούν ενώπιων της την  Πέμπτη 17.3.2016 και ώρα 17:30 το σωματείο ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ(ΕΦΗΒΙΚΟ) και ο προπονητής του Εφηβικού τμήματος κ. ΧΟΥΤΖΙΟΥΜΗΣ Μ.  καθώς και το σωματείο ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ, αναφορικά με τα τεκταινόμενα του αγώνα του Εφηβικού Πρωταθλήματος της 12.3.2016 ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ – ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ που ως γνωστόν διεκόπη.


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου