Οι γυναίκες μαχητές της Βολιβίας - Απίστευτη δύναμη κάτω από πολύχρωμα φουστάνια

Θα μπορούσατε να σκεφτείτε την μόδα συνδυασμένη άψογα με την πάλη πάνω σε ένα ρινγκ; Στη μακρινή Βολιβία το φαντάστηκαν...
Την προσοχή πολλών ταξιδιωτών προσελκύουν περίτεχνα από ενδυματολογικής άποψης ρούχα που φοριούνται, από τις αυτόχθονες γυναίκες των Άνδεων, στα υψίπεδα της Βολιβίας.

Είναι γνωστές ως Cholitas, ένας υποτιμητικός όρος που κάποτε τον χρησιμοποιούσαν για να περιγράψουν τις φτωχές γυναίκες της χώρας. Σήμερα, αυτό έχει αντιστραφεί και πλέον χρησιμοποιείται για να περιγράψει τα δυναμικά θηλυκά που δίνονται με πάθος στο ρινγκ.


Οι γυναίκες παλαιστές από τη Βολιβία, κάνουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη: Γρατσουνιές, δαγκώματα, μαλλιοτραβήγματα, αγκωνιές, γροθιές…


Και από κάτω, το πλήθος ζητωκραυγάζει. Ο Ιταλός φωτογράφος Daniele Tamagni ταξίδεψε στη La Paz και κατέγραψε τις γυναίκες τη στιγμή της έντονης δράσης τους.

πηγη : eirinika.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου