Ενημερωτικες - Διοργανωτικες Αποφασεις της Ε.Π.Σ.Π.

Το Σαββάτο 26 Μαρτίου 2016  και ώρα 10.00 στο γήπεδο Π. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ η  Επιτροπή Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών της Ε.Π.Σ. Πειραιά έχει προγραμματίσει την διεξαγωγή του Τελικού αγώνα του Παιδικού Πρωταθλήματος ανάμεσα στις ομάδες μας Α.Π.Ο. ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑΣ.

Αμέσως μετά την  λήξη του Τελικού Αγώνα θα ακολουθήσουν οι απονομές στην πρωταθλήτρια ομάδα,  
την Δευτεραθλήτρια ομάδα του Παιδικού Πρωταθλήματος περιόδου 2015-2016, καθώς και στις πρωταθλήτριες ομάδες της Β΄ Κατηγορίας Παιδικού Πρωταθλήματος Α.Π.Ο.  ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ( 1ος όμιλος), 
Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ ( 2ος όμιλος), Α.Ο.ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ( 3ος όμιλος).

Η Επιτροπή καλεί τις ομάδες που θα τιμηθούν Α.Π.Ο.  ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ,  Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ ,  Α.Ο.ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ να παρευρίσκονται με τους αθλητές και τους προπονητές τους.


                          Αποφάσεις της Επιτροπής Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών

Η Επιτροπή  Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών αφού έλαβε  υπόψη της το   Φ.Α. του αγώνα του Εφηβικού Πρωταθλήματος της 12.3.2016, ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ – ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ τις  διευκρινίσεις του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Αναστασίου καθώς και την  αυτοπρόσωπη απολογία των σωματείων ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ , ΝΕΩΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ & του προπονητή της ΝΙΚΗΣ ΡΕΝΤΗ κ.  Ι. ΧΟΥΖΙΟΥΜΗ,  αναφορικά με την διακοπή του εν λόγω αγώνα και τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν κατά την διάρκεια του και μετά, ομόφωνα αποφάσισε τα εξής:
1.Κρίνει υπαίτιο το σωματείο  των ΝΕΩΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ για την διακοπή του αγώνα, ως εκ τούτου ο αγώνας της  12.3.2016 ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ – ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ κατακυρώνεται με τέρματα 3-0 υπέρ του σωματείου της ΝΙΚΗΣ ΡΕΝΤΗ (άρθρο 21 παρ.2 του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων),ενώ από το σωματείο  ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ αφαιρούνται -5 βαθμοί (άρθρο 21 παρ.2 του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων & της προκήρυξης Εφηβικού Πρωταθλήματος)
2.Στο σωματείο ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ επιβάλλεται  χρηματική ποινή 50 ευρώ για την συμμετοχή στα επεισόδια( άρθρο 15 παρ. 8α, του Πειθαρχικού Κώδικα ΕΠΟ)
3.Κρίνει υπαίτιο το σωματείο ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ ως υπαίτιο της πρόκλησης των εκτεταμένων επεισοδίων& συνυπεύθυνο για τις αντιαθλητικές ενέργειες του προπονητή της,  του επιβάλει ποινή αφαίρεσης -3 βαθμών, αποκλεισμό από την συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος & χρηματική ποινή 50 ευρώ( άρθρο 15 παρ. 8α, γ, στ. του Πειθαρχικού Κώδικα ΕΠΟ)
 4.Κρίνει υπαίτιο τον προπονητή του σωματείου ΝΙΚΗΣ ΡΕΝΤΗ κ. ΧΟΥΖΙΟΥΜΗ ως υπαίτιο της πρόκλησης αντιαθλητικών ενεργειών & επεισοδίων και του επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 αγωνιστικές  ημέρες και χρηματική ποινή 50 ευρώ (άρθρο 11 παρ 2. του Πειθαρχικού Κώδικα ΕΠΟ)


Προσοχή!!

Από αυτήν την αγωνιστική η Επιτροπή Πρωταθλήματος ευθυγραμμίζει – στο μέτρο του δυνατού-τους αγώνες των πρωταθλημάτων της Β΄ και της Γ΄ Κατηγορίας( κάτι που επιβάλλεται για τις 4 τελευταίες αγωνιστικές, λόγω του βαθμολογικού ενδιαφέροντος των περισσοτέρων σωματείων).

Ως εκ τούτου αιτήματα σωματείων για διαφοροποιήσεις του  αγωνιστικού προγράμματος δεν μπορούν να γίνουν δεκτά.

Από την επόμενη αγωνιστική 2-3 Απριλίου η Επιτροπή θα ευθυγραμμίσει και τους αγώνες της Α΄ Κατηγορίας (για τις 4 τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος)

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ  καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι πριν την έναρξη του αγώνα  ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ – ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ    που έγινε στο γήπεδο ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ  στις 5.3.2016-Επιβάλλει στο σωματείο  ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ ποινή στέρησης του δικαιώματος χρήσης της έδρας του για μία (1) αγωνιστική ήμερα και  χρηματική ποινή 50€. (άρθρο 15  παρ.8 α,δ του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

2. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΡ.  μέλους Δ.Σ.   του σωματείου ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ  καθώς και την έγγραφη  απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτόν  παραπτώματα, κατά τη διάρκεια  του αγώνα  ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ – ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ   που έγινε στο γήπεδο ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ  στις 5.3.2016-Επιβάλλει  ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημερολογιακές ημέρες  που διπλασιάζεται σε 30 ημερολογιακές ημέρες, λόγω υποτροπής και χρηματική ποινή 30€ στον κ. ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΡ.  μέλος Δ.Σ. του σωματείου ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ  (άρθρα 12 παρ.α και 15 παρ.8α  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

3. Η Π.Ε. αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Ι.  ποδοσφαιριστή  του σωματείου ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ  καθώς και την αυτοπρόσωπη  απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενο  σ’ αυτόν  παράπτωμα, μετά τη λήξη  του αγώνα  ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ - Επιβάλλει  ποινή αγωνιστικού αποκλεισμού για μια (1) αγωνιστική ημέρα και χρηματική ποινή 10€ στον κ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Ι. ποδοσφαιριστή  του σωματείου ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ  (άρθρο 10 παρ.1 α-θ  του Πειθ. Κώδικα Ε.Π.Ο.).

4. Η Π. Ε. αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΦΕΛΛΑ Κ.  εκπροσώπου   του σωματείου ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ  καθώς και την αυτοπρόσωπη  απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο  αποδιδόμενο  σ’ αυτόν  παράπτωμα μετά τη λήξη  του αγώνα  ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ    που έγινε στο γήπεδο ΝΙΚΑΙΑΣ -Επιβάλλει  την ποινή της επίπληξης  στον κ. ΦΕΛΛΑ Κ.  εκπρόσωπο  του σωματείου ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ  (άρθρο 5 παρ.β  του Πειθ. Κώδικα Ε.Π.Ο.).


Ποινές Ποδοσφαιριστών

Η Πειθαρχική Επιτροπή της  Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αφού έλαβε υπόψη της τις  σχετικές διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., καθώς επίσης τα Φύλλα Αγώνων Πρωταθλήματος  της 19.3 & 20.3.2016, διοργάνωσης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβάλλει ποινές σε ποδοσφαιριστές σωματείων ως εξής:

ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗΣ Γ.  ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ. (Κ) ΑΠΟ 21.3.2016. 
ΝΑΝΝΟΣ Α.  ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ  ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ. (Κ) ΑΠΟ 21.3.2016. 
ΓΟΥΡΟΥΝΟΣ Σ. ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ  ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΑΓ.ΗΜ. ΑΠΟ 21.3.2016 ΚΑΙ ΧΡΗΜ. ΠΟΙΝΗ 40€
ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ Κ.  ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ  ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ. (Κ) ΑΠΟ 21.3.2016. 
ΤΟΠΙΚΟΓΛΟΥ Ο.  ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ  ΤΡΕΙΣ (3) ΑΓ.ΗΜ. ΑΠΟ 21.3.2016 ΚΑΙ ΧΡΗΜ. ΠΟΙΝΗ 30€
ΧΑΪΔΟΣ Π.  ΗΦΑΙΣΤΟΣ  ΔΥΟ (2) ΑΓ.ΗΜ. ΑΠΟ 20.3.2016 ΚΑΙ ΧΡΗΜ. ΠΟΙΝΗ 20€
ΜΑΥΡΑΚΗΣ Σ. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ  ΜΙΑ  (1) ΑΓ.ΗΜ. ΑΠΟ 21.3.2016 ΚΑΙ ΧΡΗΜ. ΠΟΙΝΗ 10€
ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ Β. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  ΜΙΑ  (1) ΑΓ.ΗΜ. ΑΠΟ 21.3.2016 ΚΑΙ ΧΡΗΜ. ΠΟΙΝΗ 10€


Share on Google Plus

About typo spor

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου