Μια Ελληνίδα θεολόγος στις top DJs του κόσμου ..

Αν και σπούδασε στη Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης, εδώ και 10 χρόνια την έχουν κερδίσει τα decks, φτάνοντας σήμερα να διεκδικεί σε παγκόσμιο διαγωνισμό μια θέση πλάι στις κορυφαίες DJsτου κόσμου. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του “Πρωτου Θέματος”, για τη Λία Ταουκτσή η μουσική είναι τρέλα, πάθος, τρόπος ζωής. Γι’ αυτό και όταν πριν από χρόνια βρέθηκε σε στούντιο ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης κατάλαβε αμέσως τον ρόλο που θα έπαιζε αυτό στη μετέπειτα πορεία της.
Την ημέρα εκείνη, όταν έβαλε τα ακουστικά στ’ αυτιά της, αποφάσισε να μην αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους. Ετσι λοιπόν κι έγινε, με την ίδια να λέει ότι «γυναίκα πίσω από κονσόλα δεν είναι κάτι τόσο συνηθισμένο στην Ελλάδα, εν αντιθέσει με τους άνδρες, αν και στο εξωτερικό ένας dj με όνομα και προϋπηρεσία μπορεί να αμείβεται με αρκετές χιλιάδες ευρώ».

Πριν από λίγες ημέρες το 30χρονο δυναμικό κορίτσι της μουσικής έλαβε μια ειδοποίηση από την ιστοσελίδα djanemag.com, που της επισήμαινε ότι έχει προταθεί και επομένως συμπεριληφθεί σε μια λίστα με τις 100 top γυναίκες djs του κόσμου, από την οποία θα βγει η καλύτερη. «Ηταν μια έκπληξη για μένα, αφού ούτε το ήξερα, ούτε το περίμενα. Χοροπηδούσα μόνη μου και όταν ηρέμησα και συνειδητοποίησα το γεγονός, το μοιράστηκα με τους φίλους μου. Το να μπαίνεις σε μια τέτοια λίστα αποτελεί από μόνο του αναγνώριση», αναφέρει αποκλειστικά στο «thema people» η ίδια. Ο διαγωνισμός, στον οποίο ψηφίζει το κοινό, ολοκληρώνεται σε δύο μήνες από τώρα και η Λία ήδη βρίσκεται ψηλά στην κατάταξη. «Και μόνο μια υψηλή θέση αποτελεί διάκριση, καθώς οι Ελληνες djs που είναι αναγνωρισμένοι στο εξωτερικό είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού», αναφέρει.
πηγη : greekreporter.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου