Ανοιχτη προσκληση απο την Νενα Χρονοπουλου στη παρουσιαση του βιβλιου της :..' Αν μιλουσε το αι2ον',,

"Το βιβλίο" που έγραψα δεν είναι κίτρινο ούτε και ροζ. Είναι κατακόκκινο! Γιατί είναι ένα βιβλίο φωτιά! 
Είναι ένα βιβλίο που ρίχνει επιτέλους τις μάσκες στα ερωτικά συναισθήματα και στις ερωτικές συμπεριφορές των ανθρώπων! Είναι η κραυγή των γυναικών για αληθινή αίσθηση... Μιας και κάποιοι ξεχνάνε πως και εμείς οι γυναίκες τη δικαιούμαστε! 
Είναι η πικρή ερωτική αλήθεια μας, που ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε ακουστεί τόσο περιγραφικά, τόσο αληθινά και τόσο κωμικοτραγικά! Τόσο όσο και τα ερωτικά καπρίτσια των ανδρών που εμείς οι γυναίκες καταπιεσμένες όντας, τα ανεχόμαστε χρόνια τώρα, και κάποιες ενσωματώθηκαν μέσα σε αυτά πιστεύοντας πως έτσι κάνει η γυναίκα όταν "πρέπει" να ικανοποιήσει το αρσενικό της... 


Γι' αυτό έφτασε να μιλήσει και "Αυτό"! Το τόσο προσωπικό μας σημείο, που μένει τις περισσότερες φορές "στεγνό" από ότι δικαιούται... Και για να προλάβω την κακή σας σκέψη... "Αυτό" δικαίούται πρώτα από όλα "σεβασμό" γιατί αν δεν απατώμαι από εκεί γεννιόμαστε. 
Όπως επίσης δικαιούται ότι και όλοι μας. Νοιάξιμο, φροντίδα, αγάπη και... συναίσθημα. Δύσκολο και δυσεύρετο πια, αλλά τελικά απαραίτητο σε όλους μας και σε "Αυτό" που κανένας μέχρι τώρα δεν είχε υπολογίσει πως κάποτε θα έβγαζε και ... γλώσσα και θα έλεγε τα πράγματα, όπως ακριβώς είναι!
Χαίρομαι που σοκάρει... Γιατί χρόνια τώρα το σόκαραν μόνο όλοι οι άλλοι!
..Αφιέρωση  μου δε ..προς τα "αρσενικά" που απομείναν.., ο επίλογος και θα ήθελα να διαβάστουν προσεκτικά κάποιες ιστορίες..
.. Όπως η γνωριμία με το "αι2ον" το ομιλιτικό...

Νενα Χρονοπουλου 


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου