Το «Μαζί για το Παιδί» μοιράζει παπούτσια σε φτωχά παιδιά σε όλη την Ελλάδα

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το «Μαζί για το Παιδί» συνεργάζεται με περισσότερες από 200 Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις και Κοινωνικές Υπηρεσίες Δημοσίων Φορέων, που στηρίζουν άπορα παιδιά και οικογένειες ανά την Ελλάδα, με σκοπό να παρέχει ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια σε κάθε παιδί σε ανάγκη.
Η δράση υλοποιείται με την πολύτιμη υποστήριξη της εταιρείας παπουτσιών TOMS, η οποία στο πλαίσιο της φιλοσοφίας One For One προσφέρει ένα δωρεάν καινούριο ζευγάρι παπούτσια για κάθε ζευγάρι που αγοράζουν οι καταναλωτές.

Το 2015, το «Μαζί για το Παιδί», μοίρασε 25.000 ζευγάρια παπούτσια σε παιδιά σε ανάγκη σε όλη την Ελλάδα! Το υπέροχο ταξίδι του «μοιράσματος», θα συνεχιστεί και το 2016, με ένα και μόνο σκοπό, να βελτιωθεί μακροπρόθεσμα η καθημερινότητα των παιδιών που χρειάζονται παπούτσια για να παίξουν, να πάνε σχολείο αλλά και να αποφύγουν τα προβλήματα υγείας που δημιουργούνται από χρησιμοποιημένα ή ακατάλληλα παπούτσια.
Για την καλοκαιρινή/φθινοπωρινή περίοδο 2016, θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε περισσότερες από 30 πόλεις σε Αττική, Ήπειρο, Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Κόρινθο, Πάτρα, Ναύπακτο, Λαμία, Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Σάμο, Λέσβο, Χίο, Σκιάθο, Κεφαλονιά και Κρήτη.
Το «Μαζί για το Παιδί», ως επίσημος συνεργάτης της TOMS (Giving Partner) από το 2015, διανέμει δωρεάν παπούτσια για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες του ωφελούμενου πληθυσμού σε πανελλαδικό επίπεδο.
Το μεγάλο εγχείρημα που έχει αναλάβει το «Μαζί για το Παιδί» υλοποιείται με την βοήθεια εθελοντών αλλά και συμπαράσταση ευαισθητοποιημένων εταιρειών που συνδράμουν καθημερινά το έργο μας σε όλη την Ελλάδα και τους ευχαριστούμε θερμά!

Πηγή Φωτογραφίας lifo.gr

Αγίου Θωμά 14, 115 27 Αθήνα
ΤΗΛ: 210-74 82 690
FAX : 210-74 82 664
Email: info@mazigiatopaidi.gr
 
Share on Google Plus

About Kostas Kostas

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου