Η Τουριστική Καμπάνια «DESTINATION PIRAEUS» Στους Σταθμούς Των Μέσων Σταθερής Τροχιάς

Τα αξιοθέατα και τις ομορφιές του Πειραιά, μέσω της τουριστικής καμπάνιας του Δήμου Πειραιά «Destination Piraeus», θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από σήμερα και για όλο το καλοκαίρι στα μέσα σταθερής τροχιάς, οι εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες καθώς και οι τουρίστες που επισκέπτονται την Αθήνα.
 Συγκεκριμένα, μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά και με την ευγενική υποστήριξη της ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε., προβάλλεται σε όλους τους σταθμούς του Μετρό και του Ηλεκτρικού, το βίντεο της τουριστικής καμπάνιας του Δήμου Πειραιά  «Destination Piraeus».

 Ο Δήμος Πειραιά,  στο πλαίσιο ανάδειξης της πόλης ως ελκυστικό τουριστικό προορισμό, επιδιώκει μέσα από αυτή τη σημαντική συνέργεια, να προσελκύσει τουρίστες από την Αθήνα, να επισκεφθούν τον Πειραιά, να γνωρίσουν τα αξιοθέατα, τα μουσεία, καθώς και περιοχές που ενδείκνυνται για αγορές, φαγητό, διασκέδαση.
 Η ενέργεια αυτή είναι η αρχή μιας σειράς δράσεων, που θα υλοποιήσει ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με την ΣΤΑ.ΣΥΑ.Ε.
Share on Google Plus

About Kostas Kostas

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου