Την Κυριακή 17 Ιουλίου στις 11 το πρωί μην κανονίσετε τίποτα…- της Γιωτας Φλωρου

Την Κυριακή 17 Ιουλίου στις 11 μην κανονίσετε τίποτα… Το πρόγραμμα έχει μπάνιο, συγκεκριμένα στον αγαπημένο τόπο συνάντησης των Πειραιωτών, τα Βοτσαλάκια, ηλιοθεραπεία και taebo…
O Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Πειραιά καλεί τους δημότες να περάσουν ευχάριστες στιγμές και αυτή την Κυριακή καθώς διοργανώνει μια εκδήλωση η οποία θα περιλαμβάνει στιγμές χαράς και διασκέδασης με το δυναμικό άθλημα του taebo.
«Η δράση αυτή συμπεριλαμβάνεται στις δωρεάν δράσεις του ΟΠΑΝ προς τους δημότες. Είναι αθλητισμός, είναι χορός, είναι διασκέδαση. Προσπαθήσαμε να βρούμε το σημείο όπου την Κυριακή μαζεύονται οι περισσότεροι Πειραιώτες και αυτό δεν είναι άλλο από την παραλία Βοτσαλάκια. Εκεί, λοιπόν, γυμναστές που κάνουν taeboκαλούν τον κόσμο να χορέψει και να ασκηθεί μαζί τους», δήλωσε στο Κανάλι 1 η πρόεδρος του ΟΠΑΝ, Σταυρούλα Αντωνάκου.


Η δράση πραγματοποιήθηκε και την προηγούμενη Κυριακή (10/7) και σύμφωνα με την κ. Αντωνάκου, πήγε πολύ καλά. «Είχε συμμετοχή από τον κόσμο, τους άρεσε, διασκέδασαν. Έχουμε τη διάθεση να συνεχίσουμε να κάνουμε δράσεις οι οποίες προβάλλουν τον αθλητισμό και μάλιστα τον εναλλακτικό αθλητισμό καθώς το taeboείναι ένα άθλημα το οποίο είναι δυναμικό, είναι πολεμική τέχνη αλλά περιλαμβάνει και τον χορό και την αεροβική. Θέλουμε να βάλουμε τον αθλητισμό στην ζωή των δημοτών».


Περισσότερες δράσεις που θα προσφέρουν την δυνατότητα στους κατοίκους του Πειραιά να διασκεδάσουν και να ασκηθούν θα διοργανώσει ο ΟΠΑΝ από τις αρχές του φθινοπώρου. «Από Σεπτέμβρη θα οργανώσουμε και άλλες ανάλογες δράσεις για όλες τις ηλικίες. Η διάθεσή μας είναι να οργανώνουμε τέτοια event στα οποία μπορούν να συμμετέχει όλο ο κόσμος,  όλο το χρόνο», τόνισε η κ. Αντωνάκου.


πηγη : kanaliena.gr

Share on Google Plus

About typo spor

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου