Υπογραφή συμφωνιών σε Αργεντινή, Βραζιλία και Ουρουγουάη για τον όμιλο Piaggio

Ο όμιλος Piaggio υπέγραψε σημαντικές συμφωνίες για τη διάθεση των εμπορικών σημάτων Vespa και Piaggio στην αγορά της Νότιας Αμερικής.
 Ήδη παρόντα σε αρκετές περιοχές της Νότιας Αμερικής, τα σκούτερ θα πωλούνται τώρα και στη Βραζιλία, την Αργεντινή και την Ουρουγουάη. Επιπλέον, υπάρχει πρόβλεψη για ένα ακόμα πρόγραμμα εμπορικής διάθεσης μέσα στους επόμενου μήνες, το οποίο θα αφορά το Μεξικό, το Εκουαδόρ και την Κολομβία.

  “Μετά την εφαρμογή της επέκτασης στις ασιατικές χώρες, τώρα στοχεύουμε να πρωταγωνιστήσουμε και στη Νότια Αμερική” δήλωσε ο RobertoColanino, Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος του ομίλου Piaggio. “Με την υπογραφή αυτών των σημαντικών εμπορικών συμφωνιών ανοιγόμαστε σε μία συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά, την οποία μέχρι τώρα ελάχιστα έχουμε εξερευνήσει. Αρχικά ήταν οι τοπικές αγορές εκείνες που ζήτησαν την επιστροφή της Vespaκαι είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτό το βήμα επέκτασης και ανάπτυξης θα οδηγήσει σύντομα σε νέες ευκαιρίες και για τις υπόλοιπες μάρκες.”

Μέχρι το τέλος του 2016 έχει προγραμματιστεί η δημιουργία τεσσάρων καταστημάτων τύπου Motoplex στη Βραζιλία, και συγκεκριμένα στη νότια ζώνη του Σάο Πάολο (SP), το Ρίο ντε Τζανέιρο (RJ), την Κουριτίμπα (PR) και τη μητροπολιτική περιοχή του Μπέλο Οριζόντε (MG). Στη Βραζιλία η κατηγορία των σκούτερ βρίσκεται σε μία περίοδο έντονης ανάπτυξης. Απότο 2009 μέχρι το 2015 έχει σημειώσει αύξηση κατά 60%, φτάνοντας τις 300.000 μονάδες, οι οποίες αντιστοιχούν στο 18% του συνόλου των πωληθέντων μηχανοκίνητων δίτροχων.
Share on Google Plus

About Kostas Kostas

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου