Νίκη Βαρουξάκη στην ΕΠΣ Χανίων. Ενότητα την επόμενη ημέρα δηλώνουν οι νικητές. Ότι μου ζητήσουν είμαι εδώ ανέφερε ο Γ. Βούρβαχης

Οι κάλπες μίλησαν στην ΕΠΣ Χανίων και ανέδειξαν νικητή το συνδυασμό του Στέλιου Βαρουξάκη με ψήφους 27, ένατι 14 του Γιώργου Βούρβαχη και 6 άκυρων, εκλέγοντας και τα 11 μέλη στο νέο Δ.Σ.
Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο Στέλιος Βαρουξάκης στάθηκε στην επόμενη ημέρα του Χανιώτικου ποδοσφαίρου, κάνοντας λόγο για αλλαγή σελίδας, ενώ σημείωσε πως οι φίλαθλοι θα δουν άλλα πράγματα στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο
Αναλυτικά η δήλωση Βαρουξάκη:
«Μετά από μια δύσκολη εκλογική μονομαχία νομίζω ότι όλα πήγαν καλά. Αύριο ξημερώνει μία νέα μέρα στο χανιώτικο ποδόσφαιρο μετά από 26 χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω, πρώτα, το εκλογικό σώμα, μετά τους συνεργάτες μου γιατί πράγματι δουλέψαμε πάρα πολύ όλον αυτό τον καιρό και θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον φίλο μου, Μανώλη Κονταρό γιατί με τις γνωριμίες του βοήθησε πάρα πολύ για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλω να διαβεβαιώσω τους πάντες ότι τα σωματεία που μας ψήφισαν και τα σωματεία που δεν μας ψήφισαν θα είναι το ίδιο για μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και αυτά τα σωματεία που δεν μας ψήφισαν και νομίζω ότι από τώρα και μετά θα δείτε «άλλα» πράγματα στο χανιώτικο ποδόσφαιρο, πράγματα που δεν είχατε δει μέχρι τώρα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους».
Από πλευράς του, ο Κώστας Κωνσταντινίδης, επικεφαλής του συνδυασμού, μετά το «κόψιμο» Βαρουξάκη, Χηνόπουλου, σημείωσε πως ο συνδυασμός στερήθηκε του φυσικού του ηγέτη, ενώ ο Μανώλης Κονταρός ξεκαθάρισε ότι η επόμενη ημέρα βρίσκει τους πάντες ενωμένους για το καλό του Χανιώτικου ποδοσφαίρου, ενώ τόνισε πως η παρουσία του εκεί ήταν εγγύηση για την ενότητα και την ηρεμία στην εκλογική διαδικασία και τίποτα παραπάνω.

Αναλυτικά η δήλωση Κωνσταντινίδη:
«Πράγματι, είμαι ικανοποιημένος και κουρασμένος. Ηταν μια μακρά προεκλογική εκστρατεία. Ομολογουμένως πρόκειται για μία αλλαγή σε μια ιστορική Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων για την Ελλάδα. Μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες αλλάζει η διοίκηση στην ΕΠΣ Χανίων. Δυστυχώς όμως με κάποια δικολαβικά μέσα στέρησαν οι αντίπαλοι από την παράταξή μας τον φυσικό της ηγέτη, που είναι ο Στέλιος Βαρουξάκης. Θέλω να πω ότι δεχόμαστε με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση το βάρος που εναπόθεσαν στους ώμους μας όλοι όσοι μας ψήφισαν και θα τελειώσω λέγοντας ότι η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων είναι για να ενώνει και όχι για να χωρίζει ή να διχάζει τα μέλη της και την κοινωνία».
Αναλυτικά η δήλωση Κονταρού:
«Ηταν ένας δύσκολος αγώνας που δώσαμε, ο Στέλιος Βαρουξάκης με την παρέα του κι εμείς στο πλευρό του, οι φίλοι του. Καταφέραμε ν’ αλλάξουμε επιτέλους σελίδα στα Χανιά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δυστυχώς έγιναν λάθη από την άλλη πλευρά που δεν έπρεπε να γίνουν και ούτε να εισχωρήσουν λογικές που δεν ταιριάζουν στην κουλτούρα της Κρήτης. Αλλά, όλα πρέπει να ανήκουν στο παρελθόν. Είμαστε στην επόμενη μέρα όλοι ενωμένοι και με τον κ. Βούρβαχη, οι συνεργάτες του, όλοι μαζί και θεωρώ ότι από σήμερα το χανιώτικο ποδόσφαιρο θα πάει καλύτερα».

«Όποιος έχει περισσότερα χρήματα σήμερα επιπλέει στην κοινωνία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης.
Αναλυτικά η δήλωση Βούρβαχη:
«Πραγματικά, ήταν μακρά και κουραστική η βραδιά. Θέλω να συγχαρώ τους νεοεκλεγέντες. Εύχομαι να έχουν δύναμη, υγεία και να πάνε ακόμα πιο μπροστά το χανιώτικο ποδόσφαιρο. Εγώ θα είμαι αρωγός, συμπαραστάτης για ό,τι μου ζητηθεί, για όποια προσφορά ή συμβουλή αν θέλετε μετά την πολυετή πείρα. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι εξ αυτών είναι νέα παιδιά και απ’ ό,τι βλέπω επικεφαλής είναι ένας συνάδελφος (Κώστας Κωνσταντινίδης). Θέλω να του ευχηθώ καλή δύναμη, συγχαρητήρια πρώτα απ’ όλα και πάνω απ’ όλα να κοιτάξουν το καλό του χανιώτικου ποδοσφαίρου».
Πρόεδρε κλείνει για σας τοπικά ένας κύκλος μετά από 26 χρόνια. Μήπως ανοίγει ο κύκλος εν όψει εκλογών στην ΕΠΟ;
«Αυτό είναι μία δική σας εικασία. Σήμερα αν προκύπτουν όλα αυτά που προέκυψαν και που έγιναν, έγιναν μετά τη δήλωσή μου που είπα ότι έχω στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου τη σκέψη να είμαι υποψήφιος. Δεν άρεσε στα κέντρα εξουσίας και ως εκ τούτου άρχισε ο πόλεμος. Εμείς δώσαμε τη μάχη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου γιατί μονιασμένοι και αγαπημένοι όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τούτη τη δύσκολη στιγμή έχοντας όλο το κεφάλαιο απέναντί μας σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων. Προσπαθήσαμε να τιμήσουμε όσα έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Νομίζω ότι τα τιμήσαμε με τον καλύτερο τρόπο. Βέβαια, όποιος έχει περισσότερα χρήματα σήμερα επιπλέει στην κοινωνία…».


πηγη : parakritika.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου