Οι πιθανές συμμαχίες των καναλαρχών..

Οι τέσσερις τηλεοπτικές άδειες δόθηκαν, ωστόσο αναμένεται να υπάρξουν συμμαχίες μεταξύ των καναλαρχών που εξασφάλισαν την άδεια με εκείνους που έμειναν εκτός, αλλά και με όσους δεν αδειοδοτήθηκαν ενώ έχουν ήδη τηλεοπτικό σταθμό.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» η «ηττημένοι» Βαρδινογιάννης και Κοντομηνάς, οι οποίοι έχουν τους τηλεοπτικούς σταθμούς STAR και Alpha αντίστοιχα, ενδέχεται να προσεγγίσουν είτε απευθείας είτε μέσω τρίτων τους «νικητές» Κυριακού και Μαρινάκη.
Προσέγγιση αναμένεται να δεχθεί σύμφωνα με το δημοσίευμα και ο Χρήστος Καλογρίτσας από υποψηφίους που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν άδεια. Μάλιστα, ο Φίλιππος Βρυώνης του Epsilon φέρεται να έχει συναντηθεί προ ημερών με τον κ. Καλογρίτσα, ενώ έχει κάνει γνωστό πως προσφέρει έτοιμο εξοπλισμό και υποδομή σε όποιον επιχειρηματία έχει τηλεοπτική άδεια, αλλά όχι κανάλι.
Παράλληλα κυβερνητικοί παράγοντες θεωρούν ιδανικό το σενάριο συνεργασίας Καλογρίτσα-Κοντομηνά, βρίσκοντας σημεία επαφής παρά τις αρχικές τους διαφωνίες.

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου