«Ο καλύτερος τουριστικός Σεπτέμβριος όλων των εποχών» στην Ρόδο..

Την αισιοδοξία του ότι ο Σεπτέμβριος θα εξελιχθεί εξίσου καλά στη Ρόδο από πλευράς τουριστικής κίνησης, εξέφρασε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, με αφορμή την ανακοίνωση των στοιχείων του αεροδρομίου του νησιού για τον Αύγουστο όπου καταγράφηκε αύξηση της τάξης του 5,4% σε σχέση με πέρσι.
«Θα είναι ο καλύτερος Σεπτέμβριος όλων των εποχών, καθώς, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα έχουμε έκτακτες πτήσεις προς το νησί που θα ανεβάσουν την κίνηση στα ύψη» υποστήριξε ο κ. Χατζημάρκος επισημαίνοντας ότι και για τον Οκτώβριο τα μηνύματα είναι θετικά, αν και τα έσοδα φέτος θα είναι σε μεγάλο ποσοστό μειωμένα λόγω της αύξησης του ΦΠΑ και των άλλων φορολογικών μέτρων, γράφει το ΑΠΕ. 

«Είναι πολύ ευχάριστα τα μηνύματα και του Σεπτεμβρίου. Δείχνει ότι θα είναι ο καλύτερος Σεπτέμβριος όλων των εποχών. Από το αεροδρόμιο που παρατηρούμε τα αιτήματα για νέες πτήσεις, φαίνεται ότι θα είναι πολύ μεγάλη η κίνησή του μήνα. Αυτή την εικόνα έχουμε και για ένα μεγάλο κομμάτι του Οκτωβρίου. Και ο Οκτώβριος, αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά και δεν προκύψει τίποτα έκτακτο, θα πάει πολύ καλά» υποστήριξε ο περιφερειάρχης.

πηγη : newmoney.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου