Καταγγελία Ολυμπιακού για το ασυμβίβαστο με ΟΠΑΠ ενώπιον του υπουργού..

Τις ενστάσεις του, σχετικά με το ασυμβίβαστο (που καταγγέλλει) για την ΟΠΑΠ ΑΕ, εξέφρασε για άλλη μία φορά ο Ολυμπιακός, στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, παρουσία, μάλιστα, του Σταύρου Κοντονή. 
Παρουσία του υπουργού, Σταύρου Κοντονή, ο Ολυμπιακός, που εκπροσωπήθηκε στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας από τους Γιάννη Βρέντζο και Δημήτρη Αγραφιώτη, εξέφρασε εκ νέου τις ενστάσεις του σχετικά με την καταγγελία του για το ασυμβίβαστο, που αφορά στην ΟΠΑΠ ΑΕ. 

Συγκεκριμένα, η πλευρά των «ερυθρόλευκων» υπογράμμισε στον κ. Κοντονή -και σε όλο το συμβούλιο- πως δεν μπορεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης να είναι μέτοχος της εταιρείας και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για «εξάμβλωμα». 

Ζήτησαν, λοιπόν, αφού υπάρχει στα… σκαριά ένας νέος αθλητικός νόμος, η Πολιτεία να δώσει βάση -και λύση- στο συγκεκριμένο θέμα.πηγη :sportfm.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου