Η Ε.Π.Σ.Π. Ενημερωνει..


* Την ερχόμενη Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016  και ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Έ.Π.Σ. Πειραιά  η κλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος των πρωταθλημάτων Α΄ ,Β΄ και Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.

*Την Κυριακή και ώρα 09.00 στον Πολυχώρο  «ΑΠΟΛΛΩΝ» στα Καμίνια θα διεξαχθεί η  Ημερίδα «Ανάπτυξη Τμημάτων Υποδομών – το μέλλον του Ποδοσφαίρου» που διοργανώνει η Ε.Π.Σ. Πειραιά  σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά.
Την ημερίδα αναμένεται να παρακολουθήσουν  περισσότεροι από 170 προπονητές και υπεύθυνοι τμημάτων  Ακαδημιών.

*Οι δημοσιογράφοι, οι  ρεπόρτερ και οι φωτογράφοι (ΜΜΕ-PHOTO) που καλύπτουν την  Ποδοσφαιρική αθλητική δραστηριότητα του Πειραιά μπορούν να απευθύνονται στην  γραμματεία της Ένωσης για την αντικατάσταση  των σχετικών ταυτοτήτων τους για την περίοδο 2016-2017.


* Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Γιώργου Αγγελόπουλου, για  τον χαμό της συζύγου του Ιωάννας.


Share on Google Plus

About typo spor

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου