ΕΣΗΕΑ: Στη Νίκαια η έκθεση σκίτσων για το προσφυγικό «Το Μετέωρο Βήμα» -Toυ Χρήστου Παπαδόπουλου

Έκθεση σκίτσων για το προσφυγικό με τίτλο «Το Μετέωρο Βήμα» διοργανώνει ο δήμος Αγίου Ιωάννη Ρέντη σε συνεργασία με τη Λέσχη Ελλήνων Γελοιογράφων, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ.
Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στον Πολιτιστικό Πολυχώρο Μάνος Λοΐζος (Θηβών 245) από σήμερα έως τις 2 Οκτωβρίου και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 7:30 το απόγευμα.
Είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Κοκκινιώτη καλλιτέχνη-σκιτσογράφου Γιάννη Καλαντζή και εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τη Μικρασιατική καταστροφή που διοργανώνει ο δήμος.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι επισκέπτες μπορούν να την επισκέπτονται καθημερινά 10 το πρωί με 1 το μεσημέρι και 6:30 το απόγευμα με 10:30 το βράδυ, θαυμάζοντας 120 έργα 28 Ελλήνων γελοιογράφων, οι οποίοι χρησιμοποιώντας τη δύναμη του σκίτσου και της σάτιρας στέλνουν μηνύματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς όσον αφορά το μεγάλο θέμα του προσφυγικού.

πηγη : kanaliena.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου