Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει


Το Σαββάτο  29/10/ 2016 και ώρα 18.00 θα διεξαχθεί  ο αγώνας πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Α.Ο.ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ όπως γνωστοποίησε η Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, ενώ κατόπιν συμφωνίας των διοικήσεων των δύο σωματείων ο αγώνας θα μεταδοθεί  τηλεοπτικά live από ιντερνετικό  κανάλι που θα γνωστοποιηθεί.

Η Αστ. Διεύθυνση Πειραιά ενόψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι της Γ΄  Εθνικής Α.Ο.ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Νεάπολης, με το υπ΄ αριθμ. έγγραφο της 1003/2/44/28-α ενημερώνει για τα εξής:
1.Για τον εν λόγω αγώνα  έχουν ληφθεί ιδιαίτερα αστυνομικά μέτρα τάξης τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής
2. Οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας ΙΩΝΙΚΟΣ θα φιλοξενηθούν στις θύρες 1-2, 3, 4, και 5 (vips)
3.  Για λόγους ασφαλείας θα παραμείνουν κλειστές οι θύρες 6 και 7-8( θα φιλοξενηθούν  εδώ μόνο οι επίσημοι και μέλη του Δ.Σ. της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ.
Οι θύρες του γηπέδου  θα ανοίξουν  στις 16.00 ενώ θα λειτουργήσει το κεντρικό ταμείο του γηπέδου επί της Λ.   Λαμπράκη.
4.Οι φίλαθλοι που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα  για την έκδοση εισιτηρίου και την είσοδο τους στο γήπεδο θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα  ή διαβατήριο, ενώ δεν θα επιτρέπεται η προσέγγιση των θυρών  σε φιλάθλους που δεν θα έχουν εισιτήριο ή πρόσκληση.
5.Θα  πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι φιλάθλων οι οποίοι απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους απαγορευμένα η επικίνδυνα αντικείμενα( καπνογόνα, βεγγαλικά, ποτά μπουκάλια νερών & ποτών)
6. Έχει απαγορευθεί η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ , στην οποία δεν θα διατεθούν  εισιτήρια.Κλήσεις σε απολογία

Από την Πειθαρχική Επιτροπή καλούνται σε  έγγραφη απολογία ο κ. Λ. ΠΑΝΟΗΛΙΑΣ (προπονητής Σαλαμινομάχων), αγώνας της 23.10.2016 Α.Ε. Μ./ΆΕΤΟΥ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ – ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ.
 Ο κ. Ι. ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ ( προπονητής Πανιώνιου Κερατσινίου) αγώνας της 22.10.2016 ΕΛΛΑΣ ΠΌΝΤΙΩΝ – ΠΑ ΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ.
 Ο  κ. Π. ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ( προπονητής Α.Ε. Νίκαιας), ο  Γ. ΛΑΓΟΥΔΗΣ ( Β΄ προπονητής Α.Ε. ΝΙΚΑΙΑΣ) αγώνας της 22.10.2016 ΘΗΣΕΑΣ – Α.Ε. ΝΙΚΑΙΑ
 Ο κ. ΑΘ. ΒΑΒΑΚΑΣ( εκπρόσωπος Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ) αγώνας της 23. 10.2016  ΝΙΚΗΡΕΝΤΗ – Α.Ε.ΜΟΣΧΑΤΟΥ)
 Το σωματείο Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗΣ /ΑΣΤΕΡΑΣ, αγώνας της 22.10.2016 ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ – Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ.
* Τα  σχετικά υπομνήματα μπορούν να υποβληθούν έως και 3 ημέρες μετά την ενημέρωση των σωματείων και των εκπροσώπων τους.


ΠΡΟΣΟΧΗ!! Η Δευτέρα 31/10 τελευταία ημέρα των μεταγραφών

 Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει τα σωματεία της ότι η μεταγραφική περίοδος  ολοκληρώνεται την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016.

Ως εκ τούτου η καταληκτική ημερομηνία για την  κατάθεση  δικαιολογητικών αιτήσεων μεταβολών μετεγγραφών, και επανεγγραφών ελεύθερων  ποδοσφαιριστών είναι η ερχόμενη Δευτέρα 31  Οκτωβρίου και μέχρι ώρα 14.00
Αντιθέτως οι αιτήσεις για την υποβολή πρώτων εγγραφών ποδοσφαιριστών δεν έχουν  χρονικό περιορισμό.

Η Επιτροπή Υποδομών ενημερώνει

Η Επιτροπή Υποδομών της Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 29-30.10 θα διεξαχθούν μόνο οι αγώνες που αναβλήθηκαν ή διακόπηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου