Σε… πανικό η «αντιπολίτευση» της ΕΠΟ..

Ό,τι και να κάνουν τα… κουκιά δεν βγαίνουν για τους αυτοαποκαλούμενες «εξυγιαντές». Η «αντιπολίτευση» ξέρει ότι θα ηττηθεί στις εκλογές της ΕΠΟ στα Χανιά στις 26 Οκτωβρίου, αφού δεν απολαμβάνει τη στήριξη της πλειοψηφίας των Ενωσεων και έτσι όλη η… δουλειά που έχει στηθεί σε μεγάλο ξενοδοχείο στην Αττική Οδό θα πάει… στράφι.
Έτσι, όπως σας έχει αποκαλύψει το a-sports.gr από τις 28 Σεπτεμβρίου, η παράταξη Γραμμένου (που παραμένει άγνωστο γιατί η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν διερευνά επί επτά σχεδόν μήνες την υπόθεση που τον εμπλέκει σε πλαστογραφία στην ΕΠΣ Μακεδονίας) διαρρέει ότι καταθέτει νέα προσφυγή για να μπλοκάρει τις αρχαιρεσίες.
Ο λόγος… αστείος. Η «αντιπολίτευση» τώρα επικαλείται ότι η θητεία της διοίκησης της ΕΠΟ ολοκλήρωσε ημερολογιακά την 4ετία της και δεν μπορεί να συνεχίσει, αλλά αγνοεί ότι το καταστατικό αναφέρει ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν εντός του Οκτωβρίου και άρα δεν υφίσταται κανένα ζήτημα.
Μάλιστα, λέγεται ότι η προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο θα γίνει εντός της Τετάρτης (5/10), ενώ μετά το κοινό μυστικό της εμπλοκής του Θωμά Μητρόπουλου για λογαριασμό της «αντιπολίτευσης», όπως έχει επωνύμως ειπωθεί πλέον και από τον υποψήφιο πρόεδρο Δημήτρη Ελευθεριάδη, ενεργή δράση αναλαμβάνει και ο αδελφός του Βίκτωρας Μητρόπουλος.


Ο πρώην πρόεδρος της ενιαίας ΕΠΑΕ εμφανίζεται να διαδραματίζει ρόλο στην προσπάθεια για διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΟ με τη συμμετοχή βετεράνων ποδοσφαιριστών, ανάμεσα τους φέρεται να είναι και το όνομα του Μίμη Δομάζου. Μάλιστα ο Β. Μητρόπουλος επιβεβαίωσε και ο ίδιοςτης προθέσεις του, δηλώνοντας στο Goal ότι υπάρχει νομικό πρόβλημα, που θα εμποδίσει τη διεξαγωγή των εκλογών της Ομοσπονδίας!
Βέβαια, άπαντες στην «αντιπολίτευση», πέρα του ότι δεν μπορούν να σταθούν πουθενά οι ισχυρισμοί και τα νομικά τρικ τους (θα πρόκειται για σκάνδαλο πρώτου βαθμού αν δεν υπάρξει απόρριψη οποιοδήποτε τέτοιου αιτήματος), λησμονούν κάτι πολύ σημαντικό: Ότι η ΦΙΦΑ δεν πρόκειται να δεχθεί καμία Διοικούσα Επιτροπή και αν προκύψει κάτι τέτοιο τότε ασφαλώς και το ποδοσφαιρικό Grexit θα είναι αναπόφευκτο.


πηγη : a-sports.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου