Αέρας εκσυγχρονισμού στα Στούντιο του «Κανάλι Ένα 90.4»

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς ο εκσυγχρονισμός των δύο Στούντιο στο «Κανάλι Ένα  90.4»
Ήδη σήμερα, Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, τοποθετήθηκαν και τέθηκαν σε λειτουργία τα τέσσερα καινούρια μικρόφωνα AKG-C214 μαζί με τις βάσεις στήριξής τους τύπου γερανού.
Τα τρία από αυτά τοποθετήθηκαν στο studio ON-AIR και ένα (1) στο studio PRODUCTION.
Οι βάσεις διαθέτουν μεταλλικό βραχίονα και τα μικρόφωνα εφαρμόζουν σε θέσεις τύπου «αράχνης» για μείωση των κραδασμών και απορρόφηση θορύβου.

Επίσης οι γερανοί έχουν τοποθετηθεί στη θέση ελέγχου της κονσόλας για ακόμα περεταίρω μείωση των θορύβων από κινήσεις χεριών, χαρτιών και άλλων αντικειμένων.
Οι εργασίες τοποθέτησης πραγματοποιήθηκαν από τους Δημήτρη Μορφέση (βάρδια ON-AIR), Θάνο Καλοδούκα (βάρδια Production), Γιάννη Δημητρίου (τεχνικό τμήμα Καναλιού Ένα).

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγους μήνες ολοκληρώθηκε η πλήρης ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου των Στούντιο , ενώ στο στρατηγικό σχεδιασμό της Διοίκησης της ΔΗΡΑΠ εντάσσονται επιπλέον κινήσεις για την αναπτυξιακή πορεία του καναλιού Ένα 90.4.


https://youtu.be/qkTtM2PrbKw
 
Share on Google Plus

About Kostas Kostas

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου