Δωρεάν εκδρομή στο Σοφικό Κορινθίας για τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης

ο Σοφικό Κορινθίας επισκέφθηκε χθες ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, προκειμένου να παραβρεθεί στην εκδρομή που διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά για τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης.
Σημειώνεται πως πρόκειται για τη δεύτερη εκδρομή του Δήμου Πειραιά στο Σοφικό Κορινθίας για το 2016, η οποία ήταν δωρεάν για τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης.
 Οι συμπολίτες μας φιλοξενήθηκαν στο «Ράντζο», όπου συμμετείχαν σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ενώ απόλαυσαν γεύμα με πλούσιο μπουφέ και ζωντανή μουσική.
Ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Αγραπίδης
Ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, σε ομιλία του, αναφέρθηκε στις εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις που υλοποιεί ο Δήμος Πειραιά για τα  μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, καθώς και στις υποδομές που υλοποιούνται, προκειμένου οι συμπολίτες μας να περνούν ευχάριστες στιγμές και στα 11 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης.
Ο κ. Αγραπίδης, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για τη στήριξη και τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης.
Τέλος, τόνισε πως η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να καταβάλλει προσπάθειες, παρά την οικονομική δυσπραγία του Δήμου Πειραιά, έτσι ώστε να βελτιώνονται οι υπηρεσίες και τα προγράμματα στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης.

Share on Google Plus

About Kostas Kostas

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου