Να ποια είναι η εγκληματική οργάνωση..! του Μπαμπη Χριστογλου

Εγκληματίες παιδί μου. Να παρέμβουν ο Ντογιάκος με τον Δασκαλόπουλο και όποιος άλλος εισαγγελέας είναι εύκαιρος. Να ασκήσουν ποινική δίωξη εναντίον του Ολυμπιακού γιατί παίρνει τα πρωταθλήματα πριν βγουν τα μάλλινα από τις ντουλάπες. Που πας ρε εγκληματία Ολυμπιακέ και ρίχνεις τρία μπαλάκια σβηστά στον βάζελο από το πρώτο ημίχρονο; Τι θα γίνει τώρα ρε μάγκες μου με όλη την φιλολογία για την διαιτησία που μας έχετε πρήξει τόσο καιρό;
Τρία μπαλάκια νωρίς νωρίς, από το πρώτο ημίχρονο ,η σεμνή τελετή έλαβε τέλος και παρακαλείτε ο κύριος Στραματσόνι να ανάψει μια λαμπάδα ίσα με το μπόι του Φορτούνη, γιατί ο Κωστάκης το έχει συνήθεια να μην ασελγεί επί πτωμάτων. Το γράφω αυτό γιατί αν ο Κώστας συνέχιζε στο δεύτερο ημίχρονο όπως και στο πρώτο το κοντέρ θα έγραφε κάμποσα περισσότερα και από την συντριβή θα πηγαίναμε στην ξεφτίλα.
Μια χαρά την έβγαλε ο Παναθηναϊκός στο Φάληρο. Έφαγε τρία όσα και η ΑΕΚ δεν βλέπω που είναι η μεγάλη ζημιά, απλά θα βρεθούν σε αμηχανία όσα πληκτρολόγια μας έπρηζαν τόσο καιρό για τον Παναθηναϊκό, που αν και πόσο θα μπορούσε λέει να διεκδίκησει το πρωτάθλημα. Εάν και εφόσον λοιπόν προτείνω και εγώ διαιτητή σε κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού τον Σιδηρόπουλο και μάλιστα να δίνει ένα μούφα πέναλτι κάθε φορά, όπως αυτό που έδωσε στο καθαρό μαρκάρισμα του Μποτία.
Το ηθικό συμπέρασμα είναι ένα. Οι ομάδες δεν φτιάχνονται στα τηλεοπτικά δίκτυα μεταμεσονύχτιων εκπομπών, ούτε από πληκτρολόγια που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία. Έχεις ομάδα, την βάζεις και παίζει μέσα στο γήπεδο. Δεν έχεις αρπάζει τρία, μένεις επτά βαθμούς πίσω και αντιλαμβάνεσαι πως είναι καλύτερα να σπαταλούσες χρόνο, ενέργεια και χρήμα για να φτιάξεις ομάδα, αντί να παραμυθιάζεις και να παραμυθιάζεσαι ότι σου φταίνε οι διαιτητές που δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου.
Ρε θρύλε σε ευχαριστούμε πολύ για τα τρία και ευχόμαστε από εδώ και πέρα με τον ίδιο τρόπο να «εγκληματείς» σε βάρος των αντιπάλων σου.

πηγη : sportotal.gr


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου