Συμφωνία Δ. Πειραιά – Dimand: Σημαντική πνοή για την πόλη

Σημαντική επένδυση για τον Πειραιά αποτελεί η συμφωνία που υπέγραψε ο δήμος με την εταιρία «Dimand» όσον αφορά την αξιοποίηση των ακινήτων της εταιρίας «Παπαστράτος» στις παλαιές εγκαταστάσεις της στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου.
Η επένδυση, που φτάνει σε ύψος τα 100 εκατομμύρια ευρώ, προβλέπει την αξιοποίηση των τριών οικοδομικών τετραγώνων προκειμένου να δημιουργηθούν γραφεία, υπόγειες θέσεις πάρκινγκ καθώς και μουσείο της καπνοβιομηχανικής εταιρίας «Παπαστράτος». Ήδη ένας σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον εκμίσθωσης καθώς τα ακίνητα βρίσκονται πολύ κοντά σε σταθμούς τραμ, ηλεκτρικού και προαστιακού.
Η πρώτη φάση του σχεδίου αναμένεται να ξεκινήσει εντός του 2017 με την ολοκλήρωσή του να υπολογίζεται 4 χρόνια μετά.
«Η συγκεκριμένη επένδυση δίνει νέα πνοή στην πόλη και αποτελεί την έναρξη για μεγάλη επιχειρηματική δραστηριότητα στην περιοχή. Είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε επένδυση επιδιώκεται να γίνει στον Πειραιά, αρκεί να κινείται στα πλαίσια της νομιμότητας» δήλωσε στο ΚΑΝΑΛΙ 1 ο αντιδήμαρχος δόμησης και γενικού σχεδιασμού πόλης, Κυριάκος Σιγαλάκος.

πηγη : kanaliena.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου