Ανακοινωσεις τησ Ε.Π.Σ.Π.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ μέσω  της Επιτροπής Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων εξέδωσε την  εξής ανακοίνωση:

«Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ , τα μέλη του Δ.Σ., οι Επιτροπές, οι υπάλληλοι και πιστεύουμε  το σύνολο των παραγόντων των σωματείων, των ποδοσφαιριστών, προπονητών και όλων όσων ασχολούνται με το Πειραϊκό  ποδόσφαιρο  δουλεύουν την τελευταία τριετία χωρίς να διεκδικούν  το αλάθητο για το καλό  του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Υπάρχει  βέβαια και  είναι μικρός αριθμός ανθρώπων που  δημιουργούσαν και συνεχίζουν να δημιουργούν προβλήματα, τους οποίους και  αφήνουμε  στην κρίση όλων των υπολοίπων στον Πειραιά.
Συνεχίζουμε με  τους υγιείς  με σκοπό το  καλύτερο για το  Πειραϊκό Ποδόσφαιρο».

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  ενημερώνει

Μετ΄ εμποδίων διεξάγεται η συγκοινωνία στο πορθμείο ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΠΕΡΑΜΑ- ΣΑΛΑΜΙΝΑ και ως εκ τούτου τα σωματεία και οι διαιτητές που θα μετακινηθούν το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να λάβουν υπόψιν τους, ότι τα δρομολόγια των Φερι μπότ γίνονται κάθε 2 ώρες( 08.00 – 10.00 – 12.00 – 14.00-16.00 – 18.00 – 20.00.

* Λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των ναυτικών αναβάλλεται ο αγώνας του Εφηβικού Πρωταθλήματος  ΑΕ ΑΙΓΙΝΑΣ – ΠΑΝΤΖΙ ΤΖΙΦΙΑΚΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ και ο αγώνας του Παιδικού Πρωταθλήματος ΑΕ ΑΙΓΙΝΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ.

Ενημέρωση για το Κυριακάτικο ντέρμπι Εθνικού - Προοδευτικής

Ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι ΕΘΝΙΚΟΥ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Μοσχάτου η Αστ. Διεύθυνση Πειραιά ενημερώνει για τα εξής:  
1.Έχει απαγορευθεί η οργανωμένη μετακίνηση  φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας στην οποία άλλωστε δεν έχουν διατεθεί εισιτήρια για λόγους τήρησης της τάξης παρότι η Προοδευτική

2. Τα μέλη του Δ.Σ. και οι επίσημοι της Προοδευτικής θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 
2( πέταλο), η οποία θα παραμείνει κλειστή.
3. Οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας Εθνικού θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 1( κεντρική) του  γηπέδου Μοσχάτου
4.Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, ενώ απαγορεύεται η διάθεση και η κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών, όπως επίσης τα πανό, πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.
Να σημειωθεί ότι η Προοδευτική ζήτησε ένα αριθμό εισιτηρίων ο Εθνικός ήταν διατεθειμένος να τα διαθέσει ωστόσο η Αστυνομική Διεύθυνση ήταν κάθετα αντίθετη.Αλλαγή στο Πρόγραμμα του Κυπέλλου


Ο αγώνας ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ – ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (επαναληπτικός προημιτελικής φάσης Κυπέλλου) θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14.12.2016 στο γήπεδο Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ και ώρα 14:30 αντί 15:00 που είχε αρχικά οριστεί.

Ποινές Ποδοσφαιριστών Υποδομών


Η  Επιτροπή  Υποδομών  της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αφού έλαβε  υπόψη της  τις  σχετικές διατάξεις  του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., της Προκηρύξεις  Εφηβικού-Παιδικού Πρωταθλήματος 2016-2017, καθώς επίσης τα Φύλλα Αγώνων  Εφηβικού και Παιδικού Πρωταθλήματος  της 3-4.12.2016 επιβάλλει ποινές σε ποδοσφαιριστές σωματείων ως εξής:

ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ Α. (ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ) 1 αγωνιστική  αρχίζει από 5.12.2016 (ΕΦΗΒΙΚΟ) 
ΧΙΩΤΗΣ Α. (ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ) 1 αγωνιστική  αρχίζει από 5.12.2016 (ΕΦΗΒΙΚΟ) 
ΧΟΥΡΙΕΤ Τ. (ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ) 1 αγωνιστική  αρχίζει από 5.12.2016 (ΕΦΗΒΙΚΟ) 
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου