Είχαμε στην άμυνα το «τρίο τρακάρο»!..-του Μπαμπη Χριστογλου

Με συγχωρείτε όλοι όσοι μου κάνετε την τιμή να με διαβάζετε αλλά αυτό το πράγμα δεν μπορεί να λέγεται άμυνα ομάδας που συνεχίζει στην Ευρώπη. Αυτοί είναι το «τρίο τρακάρο»! Δεν ήξερες αν θα πρέπει να βάλεις τα κλάματα ή να σκάσεις στα γέλια με αυτούς τους τρείς. Τον Λεάλι, τον Ντα Κόστα και τον Βιάνα. Πείτε μου δηλαδή αν στύψουμε μαζί τον Βιάνα και τον Ντα Κόστα βγάζουμε μισό Καρλάο σαν κι αυτόν που παίζει στο ΑΠΟΕΛ;
Σινιόρε Μπέντο θα σας πω κάτι που ίσως δεν ξέρετε. Κάποτε ο Ολυμπιακός έδιωξε έναν προπονητή, Κάτανετς τον λέγανε, γιατί δεν μπορούσε να καταλάβει τον ψυχισμό των οπαδών. Λοιπόν ο ψυχισμός κάθε αγνού και τίμιου γαύρου δεν αντέχει να τον κάνει τρείς παράδες το ΑΠΟΕΛ. Ούτε το καταπίνει γιατί η ομάδα είναι πρώτη στο πρωτάθλημα. Κάθε ήττα την αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά όπως λέτε κι εσείς οι προπονητές.
Δυο φορές μας πέτυχε ο ΑΠΟΕΚ και δυο φορές μας ξέρανε. Δεν αντέχεται αυτό όπως δεν χωνεύεται και η δήλωση σου πριν τον αγώνα ότι και η δεύτερη θέση δεν είναι αποτυχία. Τι λες καλώς τονε! Με τέτοια μυαλά τους έβγαλες να παίξουν στο Γ.Σ.Π.. Πως ανέχτηκες τον Ντα Κόστα να μας σπάει τα νεύρα με τις μακρινές του μπαλιές στο πουθενά: Εσύ του έδωσες την άδεια να καταστρέφει το παιχνίδι της ομάδας: Τόσο ευχαριστημένος ήσουνα με αυτό το συνονθύλευμα και έκανες την πρώτη αλλαγή στο εβδομήντα πέντε. Πως ανέχτηκες τον Φορτούνη να περιφέρεται στο γήπεδο σαν να έχει πάρει ήδη την μεγάλη μεταγραφή και να αδιαφορεί για το από δω και πέρα:
Και πάνω από όλα εξήγησέ μας τι σκέφτεσαι να κάνεις με το «τρίο τρακάρο» που μαζί του γέλασε όλο το νησί: Ο Ολυμπιακός πέρασε στη φάση των τριανταδύο κι αυτό είναι το πρώτο που κρατάμε. Όμως για τον οπαδό που ζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά , η πίκρα για το χάλι το αποψινό δεν ξεχνιέται ούτε παραγράφεται. Να είμαστε συνεννοημένοι. Και κάτι ακόμα: Αν δεν σου κάνουν αυτοί που έχεις ζήτα καλύτερους..

πηγη :sportotal.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου