«Γκάφα ολκής η στάση της ΝΔ στη Βουλή»..

Για πολιτικό ατόπημα και γκάφα ολκής της αξιωματικής αντιπολίτευση κάνει λόγο κυβερνητική πηγή από τις Βρυξέλλες αναφορικά με τη στάση της Νέας Δημοκρατίας κατά την ψήφιση των μέτρων για τους χαμηλοσυνταξιούχους στη Βουλή.
Σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση εκτέθηκε ανεπανόρθωτα και διέπραξε τεράστιο πολιτικό λάθος, υπερθεματίζοντας τη γερμανική ένταση», ενώ προβλέπει ότι η σημερινή στάση θα είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει και στο μέλλον το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεδομένων των διαφωνιών που εκφράστηκαν στην Κοινοβουλευτική της Ομάδα.
Η ίδια πηγή χαιρέτισε την στάση του ΠΑΣΟΚ, αλλά όχι και του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ συμπλήρωσε ότι η έκθεση των θεσμών για τα μέτρα είναι μεν διατυπωμένη σε σκληρή γλώσσα, αλλά υπάρχει τεχνικά η δυνατότητα να προχωρήσει η διαδικασία.


Τέλος, για τη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού και της Γερμανίδας Καγκελαρίου, η ελληνική εκτίμηση είναι πως θα συζητηθούν όλα τα μεγάλα θέματα, με την προσθήκη ότι όλες οι συναντήσεις των δύο ηγετών κατά το παρελθόν πραγματοποιήθηκαν σε «πολύ καλό και ήπιο κλίμα, ανεξαρτήτως διαφορών δηλαδή».

πηγη : efsyn.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου