Συνάντηση δήμαρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με τον πρέσβη της Νοτίου Κορέας Ahn Youngjip στο Δημαρχείο

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, στο Δημαρχείο, τον Πρέσβη της Νοτίου Κορέας κ. Ahn Youngjip, σε μια εθιμοτυπική συνάντηση, όπου αντάλλαξαν απόψεις σε ενδιαφέροντα θέματα, σχετικά με την αξιοποίηση πολιτιστικών χώρων,  τη διαχείριση απορριμμάτων και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση. 
«Παρών» στην συνάντηση ήταν και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πληροφορικής, Διαφάνειας και Διαδικτυακής Πύλης κ. Ανδρέας Βεντούρης.

 Μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:
«Συναντηθήκαμε με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Νοτίου Κορέας και ήταν μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα συνάντηση. Πρώτα απ όλα ήταν μια  εθιμοτυπική γνωριμία, αλλά νομίζω και ουσιαστική γιατί ορισμένα πράγματα που επιθυμούμε να κάνουμε στον Πειραιά η Κορέα έχει ήδη προχωρήσει σε αυτά. Ακούσαμε ενδιαφέροντα πράγματα και συμβουλές ειδικά για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση μιας πόλης για τέτοια συστήματα. Η Κορέα είναι πολύ μπροστά σε όλον τον κόσμο όχι μόνο από την Ελλάδα.  Άρα, νομίζω ότι μπορούν να φανούν χρήσιμοι συνεργάτες και σε συμβουλευτικό επίπεδο, αλλά ενδεχομένως και σε πιο ουσιαστικό. Είπαμε ότι θα συναντηθούμε ξανά  και όπως πάντα λέω εντάσσεται σε ένα πλαίσιο επαφών με Πρέσβεις και Πρόξενους άλλων χωρών, ώστε να δημιουργήσουμε την κατάλληλη και επιθυμητή εξωστρέφεια για την πόλη μας».   

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Μώραλης και ο κ.  Youngjip, αντάλλαξαν  εθιμοτυπικά δώρα.
Share on Google Plus

About Kostas Kostas

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου