Η τοποθέτηση Μουλόπουλου για τα νέα του καθήκοντα..

Απάντηση σε όσους επικρίνουν την απόφασή του να εμπλακεί στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ δίνει ο Βασίλης Μουλόπουλος μετά και τη θύελλα αντιδράσεων που έχουν προκληθεί.
«Δεν πρόκειται το συγκρότημα και οι εφημερίδες να είναι όργανο του ΣΥΡΙΖΑ», υποστηρίζει ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στον Alpha 989.
Ο Βασίλης Μουλόπουλος αναρωτιέται: «Όταν ο κ. Καψής πήγε στον ΣΚΑΪ, ανησύχησε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ; Μήπως θεωρούνε τσιφλίκια τους όλα αυτά;», προσθέτοντας: «Ο κ. Μιχελάκης ήταν πετυχημένος στον Ant1 και ήταν και υπουργός Τύπου. Δεν έγινε καμία φασαρία. Καλώς δεν έγινε».
Ο πρώην πρόεδρος της «Αυγής» δήλωσε πρόθυμος να προσφέρει βοήθεια «για οποιοδήποτε άλλο ΜΜΕ» υποστηρίζοντας: «Εάν θέλανε βοήθεια εγώ θα την έδινα. Δεν είναι μόνο για τον ΔΟΛ».
Τέλος, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Στη δύσκολη κατάσταση που φεύγουνε πολλοί, εγώ πηγαίνω. Μου θυμίζει τα ποντίκια που εγκαταλείπουνε το πλοίο». 


Οι δηλώσεις Μουλόπουλου έρχονται λίγες ώρες μετά την αποδοχή της πρότασης που του έκανε ο ΔΟΛ, προκειμένου να συμβάλει στη διάσωση του Οργανισμού. 


πηγη : efsyn.gr

  
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου