Συγκροτήθηκε η Εθνική Προσφύγων Ποδοσφαίρου

Τη συγκρότηση της Εθνικής ομάδας προσφύγων ποδοσφαίρου ανακοίνωσαν τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και το Διεθνές Ινστιτούτο Αθλητισμού Πύρρος Δήμας.
Η ομάδα απαρτίζεται από 25 αθλητές από χώρες όπως Μάλι, Γουινέα, Αφγανιστάν, Συρία, Σιέρα Λεόνε και άλλες που διαμένουν στους προσφυγικούς καταυλισμούς της χώρας και τους ξενώνες ασυνόδευτων ανηλίκων των παιδικών χωριών SOS.
Το Διεθνές Ινστιτούτο Αθλητισμού Πύρρος Δήμας σημειώνει ότι «με δεδομένο ότι στη χώρα μας βρίσκονται αρκετοί πρόσφυγες που είχαν αγωνιστεί σε εθνικές ομάδες και σε επαγγελματικούς συλλόγους των χωρών τους, το πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία σ’ αυτούς τους ανθρώπους να ασχοληθούν ξανά με το ποδόσφαιρο».
Η συγκρότηση της εθνικής έγινε μέσω του προγράμματος εκγύμνασης και αποφόρτισης νέων Προσφύγων και μεταναστών, το οποίο διενεργείται από τις αρχές του 2016, με στόχο να αναδείξει τους αθλητές.

πηγη : efsyn.gr


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου