"Ψωνίζει" από Κύπρο ο Ολυμπιακός!

Την περίπτωση του Νούριο Φορτούνα φαίνεται πως εξετάζει ο Ολυμπιακό σύμφωνα με Κυπριακά δημοσιεύματα.
Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «protathlima.com» αναφέρει πως ετοιμάζει κίνηση για την απόκτηση του 26χρονού Πορτογάλου αριστερού μπακ που αγωνίζεται στην στην ΑΕ Λεμεσού με τη μορφή δανεισμού από την πορτογαλική Μπράγκα.
Αναλυτικά, όσα αναφέρει το δημοσίευμα:
«Στην ΑΕΛ όλοι περιμένουν να δουν αν θα υπάρξει κάτι χειροπιαστό όσον αφορά στον Φορτούνα. Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού υπάρχει με την έννοια πως τον παρακολουθούν, αλλά αυτή την ώρα ο Φορτούνα, όπως και η ΑΕΛ δεν έχει κάτι επίσημο στα χέρια τους».
«Πάντως δεν αποκλείεται να υπάρξει, αφού αυτή την ώρα προπονητής στον Ολυμπιακό είναι ένας Πορτογάλος, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να γνωρίζει τον Φορτούνα, ενώ παράλληλα το γεγονός πως είναι σε μια καλή ηλικία και έχει την προοπτική της μεταπώλησης, μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο. Ο Φορτούνα, που έχει πορτογαλικό διαβατήριο, έχει φέτος 15 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και ανήκει στην Μπράγκα, που τον έχει δώσει δανεικό ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν».

πηγη : sportotal.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου