Το παρασκήνιο πίσω από την μετακίνηση(; ) Βέλλιου στον Ολυμπιακό..

Ο Απόστολος Βέλλιος είναι ένα από τα ονόματα που "παίζουν" καιρό τώρα στα μεταγραφικά ρεπορτάζ για τον Ολυμπιακό και φαίνεται πως αν όχι από τον Γενάρη, το καλοκαίρι θα φορέσει τα "ερυθρόλευκα". Τι παρασκήνιο κρύβεται όμως πίσω από τη πιθανή αυτή μετακίνηση;
Ο Έλληνας επιθετικός, δηλωμένος Ηρακλής, είχε δηλώσει στο παρελθόν πως μόνο για τον "Γηραιό" θα έπαιζε στην Ελλάδα. Τώρα όμως ενδέχεται να αναθεωρήσει αφού είναι πολύ πιθανή έως το καλοκαίρι, η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό. Αυτό συμβαίνει γιατί ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών έχει ένα σοβαρό στρατηγικό πλεονέκτημα.
Η μεταγραφή του Έλληνα επιθετικού από τον Ηρακλή στη Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν ένα... δώρο του Μαρινάκη στην αγγλική ομάδα που τότε ήταν σε συζητήσεις για οικονομική και διοικητική εμπλοκή. Το deal όμως με τους Άγγλους χάλασε ως γνωστόν και ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού ψάχνει την φόρμουλα για να μειώσει τη... χασούρα.

Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να γίνει με την μετακόμιση του Βέλλιου με μηδενικό ή συμβολικό ποσό ως μέρος της αποπληρωμής, γεγονός που δεν χαλάει τις δύο πλευρές. Από τη μία ο Βέλλιος θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε σύλλογο-βιτρίνα στην Ευρώπη και από την άλλη ο Ολυμπιακός θα τονώσει το ελληνικό στοιχείο με έναν από τους καλύτερους Έλληνες επιθετικούς αυτή τη στιγμή.

πηγη :sportotal.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου