Φιλαρακια ..! Δωστε..στα Κοριτσια ..και ! Αγκαλιες.. μετα το Sex..

Μια έρευνα υποστηρίζει ότι οι περισσότεροι άντρες διαπράττουν το ίδιο μεγάλο λάθος στο κρεβάτι, το οποίο επηρεάζει σημαντικά τη σχέση τους με το άλλο φύλο. Το σημαντικό λάθος φέρεται να εντοπίζεται στη συμπεριφορά τους μετά την ερωτική πράξη. Σύμφωνα με την έρευνα οι άντρες είναι αγενείς, σηκώνονται πολύ γρήγορα από το κρεβάτι και δεν τρελαίνονται για αγκαλιές σε αντίθεση με τις συντρόφους τους που λέγεται ότι τις έχουν ανάγκη.
Το Συμβούλιο Σεξουαλικής Αγωγής και Παιδείας του Καναδά σε συνεργασία με την εταιρεία προφυλακτικών Trojan διενήργησαν έρευνα και διαπίστωσαν ότι το μόνο το 17% των αντρών ερωτοτροπεί με αγκαλιές και χάδια μετά το σεξ. Ο επικεφαλής της έρευνας δρ. Ρόμπιν Μιχάουσεν υποστηρίζει ότι τα χάδια μετά το σεξ είναι εξίσου σημαντικά με τα ερωτικά παιχνίδια πριν από τη συνεύρεση.
«Είναι ο πιο απλός τρόπος επιβεβαίωσης του συντρόφου», λέει ο Καναδός καθηγητής και συμπληρώνει, «τα χάδια είναι ο πιο εύκολος τρόπος για τη βελτίωση μιας σχέσης». Τέλος διαπίστωσαν ότι η σεξουαλική ευχαρίστηση των γυναικών αυξάνεται κατά 30% όταν ο σύντροφός τους είναι στοργικοι..

πηγη ;govastileto.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου