Το νέο, υπέροχο spot της Mercedes από τους αδελφούς Cohen!..

Οι αδελφοί Joel και Ethan Coen αποφάσισαν κι αυτοί να βαδίσουν τα ύπουλα μονοπάτια της διαφήμισης χαριζοντάς μας μια υπέροχη διαφήμιση.
Ακολουθώντας την πεπατημένη του Wes Anderson ο οποίος σκηνοθέτησε το σποτ των H&M, του Spike Jonze που δημιούργησε αυτό του Kenzo και του Asif Kapadia ο οποίος υπογράφει τη σκηνοθεσία σε εκείνο του οίκουBurberry, οι αδελφοί  Joel και Ethan Coen αποφάσισαν κι αυτοί να βαδίσουν τα ύπουλα μονοπάτια της διαφήμισης, δίνοντας τη δική τους οπτική ματιά στο πώς θα έπρεπε να είναι, κατά τους ίδιους , μια κινηματογραφική διαφήμιση μιας μάρκας όπως η Mercedes.
Κατά τα λοιπά, ο περίφημος Route 66, είναι μόνο για τον έναν και μοναδικό! Για τον καλύτερο όλων! Μεγάλος πρωταγωνιστής, η ολοκαίνουργια Mercedes! Στο πλευρό της, ο Peter Fonda… Το σποτ αποτελεί ένα tribute στον Dennis Hopper και στο classic film  του Easy Rider από τα 1969!

Όσο για εμάς; Σε εμάς άρεσε αυτό το πάντοτε υπέροχο, Λεμποφκικό χιούμορ που τους διακρίνει σε κάθε τους βήμα! Όσο για το σποτ; Είναι ό,τι πρέπει για το Super bowl όπου και θα  προβληθεί μια version 30 δευτερολέπτων!  ( πηγη : kLIK Magazine )


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου