Η Ε.Π.Σ.Π Ενημερωνει..

Μέλη της Ε.Π.Σ. Πειραιά στα γήπεδα 

Τους παρακάτω αγώνες του Σαββατοκύριακου θα παρακολουθήσουν μέλη του Δ.Σ. και της Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.2.2017
ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ  (ο κ. Απ. Μαρούλης)
Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (ο κ. Ι. Χασάπης)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (ο κ. Μ.Συνοδινός)
ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ  (ο κ. Π. Λαπατάς)

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.2.2017
ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ – ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ  (ο κ. Ι. Χασάπης)
Α.Ε. Μ.ΑΕΤΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ – ΧΑΛΗΔΟΝΑ  (ο. κ. Π. Λαπατάς)
Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΡΥΔ.  – ΑΟΑΔ (ο. κ. Ι. Ποντίκης)
ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ – Α.Ε.ΜΟΣΧΑΤΟΥ (ο κ. Σταματάτος)


*Η Ε.Π.Σ. Πειραιά υπενθυμίζει  ότι την Τρίτη 28.2 είναι η τελευταία μέρα κατάθεσης δελτίων ελεύθερων ποδοσφαιριστών (επανεγγραφές).

*Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 27.2 τα γραφεία της Ένωσης θα παραμείνουν κλειστά λόγω της αργίας της Καθαράς Δευτέρας.


Απόφαση Πειθαρχικής Επιτροπής

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ  καθώς το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη  του αγώνα  ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ  που έγινε στο γήπεδο ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΩΝ  στις 12.2.2017  – ρίψη καπνογόνων, αντικειμένων – είσοδος φιλάθλων  στον αγωνιστικό χώρο - επιβάλλει στο σωματείο ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ   ποινή στέρησης του δικαιώματος χρήσης της έδρας του για μία (1) αγωνιστική ημέρα και χρηματική ποινή 100€ που διπλασιάζεται σε 200€ λόγω υποτροπής  (άρθρο 15  παρ.8α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).


* Με επιστολή που έστειλε η Ε.Π.Σ. Πειραιά στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Πρόεδρό της κ. Βαγγέλη Μαρινάκη  εξέφρασε τα θερμά της συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη-πρόκριση απέναντι στην Οσμαλινσπόρ, με την ευχή όλου του ποδοσφαιρικού Πειραιά ο Ολυμπιακός μας   να πετύχει όλους τους στόχους του στην Ελλάδα και να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους και στην Ευρώπη.  Η Αστυνομία ενημερώνει για το Πειραϊκό ντέρμπι


 Όπως ενημέρωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά για το αυριανό Πειραϊκό ντέρμπι ΙΩΝΙΚΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΥ που θα διεξαχθεί στο  Δημ. Γήπεδο Νεάπολης ( ώρα  15.00) ισχύουν τα εξής:
Οι φίλαθλοι του Ιωνικού θα φιλοξενηθούν στις θύρες  1-2, 3-4, 5 ενώ θα μπορούν να προμηθευθούν τα εισιτήρια τους από το ταμείο επί της Γρ. Λαμπράκη.
Οι φίλαθλοι του Εθνικού θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 7-8, ενώ θα μπορούν να προμηθευθούν τα εισιτήρια τους από το εκδοτήριο  έξω από την θύρα 7-8.
Κατά την είσοδο των φιλάθλων στις θύρες θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος από τις αστυνομικές δυνάμεις ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά επικίνδυνων ή απαγορευμένων αντικειμένων.
Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων που φέρουν μαζί τους πανό  ή πλακάτ με ρατσιστικό περιεχόμενο, η διάθεση, πώληση και η κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών.
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου