Συνεχής άνοδος για τον Τουρισμό και τον Χειμώνα


Με το δεξί ξεκίνησε το 2017 στον κλάδο του τουρισμού, καθώς συνεχίζεται η άνοδος του τουρισμού για πρώτη χρονιά και τον χειμώνα με μεγαλύτερη δυναμική σε σχέση με το 2016. 
Σύμφωνα με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας με σημαντική αύξηση 8,6%% των διεθνών αφίξεων έκλεισε ο φετινός Γενάρης. Μόνο στα Περιφερειακά Αεροδρόμια της χώρας οι ξένοι επισκέπτες άγγιξαν τις 90.000, χωρίς να υπολογίζονται οι αφίξεις του αεροδρομίου "Ελ.Βενιζέλος" της Αθήνας. Ιδιαίτερη μεταβολή σημείωσαν τα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης, της Ζακύνθου και της Πάρου, όπου οι πρώτοι τουρίστες έκαναν δειλά δειλά την εμφάνισή τους.
Η πλειοψηφία των επισκεπτών προέρχονται από τη Ρωσία, το Ισραήλ και την Κίνα. Τάση που έγινε πιο αισθητή τον Φεβρουάριο, μήνας που συμπίπτει στο ξεκίνημά του με τον εορτασμό της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς, όπου οι πρώτες εκτιμήσεις του αεροδρομίου "Ελ.Βενιζέλος" κάνουν λόγω για διψήφια άνοδο των ξένων επισκεπτών.
Συνοψίζοντας τα στοιχεία της επιβατικής κίνησης Ιανουαρίου 2017 προκύπτει ότι οι διακινούμενοι επιβάτες στα αεροδρόμια είναι σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2016 περισσότεροι κατά 159.152 !
Share on Google Plus

About Kostas Kostas

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου