ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ & ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ της ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΏΝ ΜΜΕ


 Όλα τα θέματα που απασχολούν του Δημοτικούς Ραδιοφωνικούς Σταθμούς εξέτασε  στη συνεδρίασή της στα γραφεία του «Αθήνα 9.84», την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017, η Εκτελεστική Επιτροπή των Δημοτικών ΜΜΕ. Στη σύσκεψη  συμμετείχαν οι πρόεδροι των δημοτικών επιχειρήσεων ειδικού σκοπού Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Νεστορίδης, Πειραιά Τάκης Αβραμίδης, Επικοινωνία Ηράκλειου 94 FM Μαίρη Αρώνη,  οι αντιπρόεδροι του Αθήνα 9,84 Μιχάλης Κυριακίδης και Πειραιά Στέλιος Μπρατσόλης, Ηρακλείου Δημ. Κεϊμπίνος και από τη Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης Δημήτρης Μανιατάκος.  Στη σύσκεψη παραβρέθηκε και καλωσόρισε τους προσκεκλημένους η πρόεδρος του Αθήνα 9,84 Mελίνα Δασκαλάκη. 


Στην συνεδρίαση αποφασίστηκε:
  • Να παρακολουθήσουμε την πορεία του νσ του Υπουργείου Εσωτερικών για θέματα που αφορούν στα δημοτικά ΜΜΕ και τις προτάσεις που υποβάλαμε.
  • Να εξεταστεί το υπό διαμόρφωση πλαίσιο αδειοδότησης των ΡΣ και να διαμορφωθούν οι προτάσεις των δημοτικών ΜΜΕ
  • Να εξουσιοδοτηθεί ο αντιπρόεδρος του Αθήνα 9.84 Μιχ. Κυριακίδης για να διαπραγματευτεί εκ μέρους των δημοτικών ΜΜΕ το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων με ΑΕΠΙ, GEA, και «Αυτοδιαχείρηση».
  • Να αναλάβει το νομικό τμήμα της Δημοτικής Εταιρείας Πληροφόρησης και Επικοινωνίας Θεσσαλονίκης την κωδικοποίηση της νομοθεσίας που διέπει τη λειτουργία των δημοτικών ΜΜΕ

  • Να διερευνηθούν οι εναλλακτικές δυνατότητες για τη διενέργεια αξιόπιστων μετρήσεων ακροαματικότητας και τηλεθέασηςShare on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου