ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Με αφορμή την επίσκεψη του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στον Πειραιά, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εργασίες του Μετρό, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


"Είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε σήμερα στον Πειραιά, τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επισκέφθηκε το εργοτάξιο του Μετρό στο Δημοτικό Θέατρο και ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους της "ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ" για τις εργασίες και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου.

Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης,  συμφωνήσαμε  το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να συναντηθούμε,  προκειμένου να συζητήσουμε αναλυτικότερα  τα θέματα  που αφορούν στην πόλη του Πειραιά και τις προοπτικές της, αλλά και  θέματα που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση".


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου