Ανατροπή σκηνικού: Μυστηριώδες «άλλο κόμμα» τριπλασιάζει τα ποσοστά του σε δημοσκόπηση της MRB

Ανατροπή σκηνικού: Μυστηριώδες «άλλο κόμμα» τριπλασιάζει τα ποσοστά του σε δημοσκόπηση της MRB. Ειδικότερα σε δημοσκόπηση της MRB  τον Ιούνιο του 2016 το άλλο κόμμα λάμβανε 2.2% στις δημοσκοπήσεις Δειτε:
Σήμερα 17 Φεβρουαρίου η ίδια εταιρία   δημοσιεύει δημοσκόπηση οπού το άλλο κόμμα έχει τριπλασιάσει τα ποσοστά του. Δείτε
Δεδομένου ότι άλλο κόμμα δεν φτιάχτηκε τους τελευταίους μήνες και οι  ψηφοφόροι που μετακινούνται είναι κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ και της αριστεράς όλα δείχνουν ότι κάτι συμβαίνει σε αυτόν τον χώρο και μάλιστα σε αντιμνημονιακή κατεύθυνση.
Κάποιο μυστηριώδες «άλλο κόμμα»  έχει ρεύμα στην κοινωνια και πολύ αέρα στα πανιά του. Ετσι σε λίγους μήνες τριπλασιάζει τα ποσοστά του αποκαλύπτοντας τα συγκλονιστικά πράγματα  που συμβαίνουν στην κοινωνια.
Όμως η εταιρία δεν μας λέει ποιο είναι αυτό το κόμμα. Άλλο σημείο σε αυτή την δημοσκόπηση  είναι ότι  δεν καταγράφεται η Λαϊκή Ενότητα!

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου