Οι Δημαιρεσίες του Δήμου Πειραιά

Με σχεδόν απόλυτη πλειοψηφία αφού επί 45 εγκύρων ψηφοδελτίων υπέρ του ήταν τα 40, επανεξελέγει πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά ο Γιώργος Δαβάκης. Αντιπρόεδρος εξελέγει η Πασχαλίνα Καλαγιά που προτάθηκε από τη μείζονα μειοψηφία σύμφωνα με τον νόμο, με 30 ψήφους υπέρ, 12 λευκά και 3 άκυρα, γραμματέας ο Νίκος Αγγελόπουλος από το συνδυασμό Το Λιμάνι της Αγωνίας με 30 ψήφους υπέρ, 13 λευκά και 2 άκυρα.
Στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν οι Σταυρούλα Αντωνάκου, Αλέξανδρος Αργουδέλης, Ανδρέας Βεντούρης, Γιώργος Βοϊδονικόλας, Χαραλαμπία Ζηλάκου, Παναγιώτης Καλογερόγιαννης, Νίκος Καρβουνάς, Τάσος Κάρλες, Σταυρούλα Μελά και Ηλίας Σαλπέας.
Για την Επιτροπή Ποιότητα Ζωής εξελέγησαν οι Πόπη Αστεριάδη, Ανδρέας Βεντούρης, Χαραλαμπία Ζηλάκου, Νίκος Καλαμακιώτης, Γιάννης Μαστρονικόλας, Παναγιώτης Ρέππας, Ηλίας Σαλπέας, Χρήστος Σδρένιας, Μαρία, Σταθάκη, Κυριάκος Σιγαλάκος.

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου