«Να σεβαστούν το μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας»..

Έξαλλοι είναι στον Ολυμπιακό για την διαιτησία του αποψινού ημιτελικού στο Περιστέρι. Η ομάδα, για ακόμη μία φορά,  κατάφερε να νικήσει  ξεπερνώντας τα εμπόδια που ύψωσε η διαιτησία. Όπως τονίζουν από την Πλατεία Αλεξάνδρας: «Εμείς δεν είμαστε Κατίνες σαν κάποιους άλλους και αντιμετωπίζουμε το ποδόσφαιρο σοβαρά. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος και έχει ομάδα με ποιότητα για να ξεπερνάει και εγκλήματα που αλλοιώνουν έναν αγώνα, όπως τον αποψινό και να φτάνει στη νίκη. Βλέπουν όλοι τι γίνεται και καταλαβαίνουν.
Είδατε χθες, είδατε και σήμερα. Είναι ανθρώπινο λάθος να είναι τέσσερις παίκτες οφ σάιντ μπροστά στον κύριο Κωσταρά και να τους αφήνει να σκοράρουν; Η εγκληματική διαιτησία του κύριου Αρετόπουλου είναι φυσιολογική;
Πρέπει επιτέλους να σεβαστούν τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας.
Μετά από αυτά που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό της… εξομάλυνσης, φανταζόμαστε ότι καταλαβαίνουν όλοι ότι ο υπεύθυνος της εξομάλυνσης, ο κύριος Κουτσοκούμνης θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί.
Και οι κύριοι Τριτσώνης και Κουκουλάκης θα πρέπει να έχουν συνειδητοποιήσει ότι έχουν ξεφτιλιστεί σε όλη την Ελλάδα».

Λ.δ.Θ./kanaliena.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου