Αεροσυνοδοί με... μπικίνι..

Μέχρι σήμερα το μπικίνι ήταν ειδικό ένδυμα για να μπεις στο νερό. Η βιετναμέζικη χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία VietJet Air όμως αποφάσισε ότι οι αεροσυνοδοί της θα το φορούν και στον αέρα. Έτσι, έβγαλε τη στολή και έγδυσε τις πιο κομψές αεροσυνοδούς με μπικίνι.

Την απόφαση την πήρε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας –γυναίκα- και ζητήθηκε και η συναίνεση του προσωπικού.

Η Nguyen Thi Phuong Thao κατέχει το 95% της αεροπορικής εταιρείας κι έχει γίνει η πρώτη γυναίκα δισεκατομμυριούχος του Βιετνάμ και ηγέτης στον τομέα τον αερομεταφορών. Σύμφωνα με όσα δήλωσε, «η εμφάνιση των νεαρών γυναικών με μπικίνι είναι στην ουσία ένα ισχυρό χτύπημα στην συντηρητική κουλτούρα του Βιετνάμ και μπορεί να υλοποιηθεί μόνο με την συγκατάθεση των ίδιων».Για να «σπάσει» το πολιτιστικό εμπόδιο, τα κορίτσια της εταιρείας σε ρόλο μοντέλων πόζαραν με τα μπικίνι για το ετήσιο ημερολόγιο της αεροπορικής εταιρείας.

Παράλληλα, η εταιρεία για αεροπλάνα που οι επιβαίνοντες είναι ανήλικοι, δημιούργησε για τις αεροσυνοδούς ειδικές στολές Minion


πηγη : tanea.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου