Επανεκλογή του «Νέου Ποδοσφαιρικού Πειραιά» στην ΕΠΣΠ
Στον προεδρικό θώκο της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά θα παραμείνει για ακόμη μία τετραετία ο Γιώργος Ανατολάκης. Η παράταξη του παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού «Νέος Ποδοσφαιρικός Πειραιάς» πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τα σωματεία του Πειραιά στη χθεσινή εκλογική διαδικασία. Ψήφισαν 75 ποδοσφαιρικοί σύλλογοι. 58 ψηφοδέλτια ήταν έγκυρα, 13 άκυρα και 4 λευκά. Από τα 58 έγκυρα τα 41 ψηφοδέλτια ήταν της παράταξης του Γιώργου Ανατολάκη και τα 17 από το ενιαίο ψηφοδέλτιο στο οποίο συμμετείχε και ο ανεξάρτητος Μιχάλης Μουσελής ο οποίος τελικώς δεν εκλέχτηκε στο Δ.Σ.
«Θα συνεχίσουμε το έργο για την ανάπτυξη του Πειραϊκού Ποδοσφαίρου» τόνισε μιλώντας στο Κανάλι 1 ο Γιώργος Ανατολάκης ο οποίος πρόσθεσε πως προβλήματα υπάρχουν με κυριότερο το γηπεδικό. «Αυτό το θέμα θα λυθεί σύντομα και ειδικότερα με τη βοήθεια του προέδρου του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που όπως γνωρίζετε θα κατασκευάσει ένα νέο γήπεδο για την ΕΠΣ Πειραιά, σε χώρο του Δήμου Πειραιά στη Θηβών και Φαλήρου. Σε συνδυασμό με την ανακατασκευή του γηπέδου του ΣΕΦ το ερασιτεχνικό πειραϊκό ποδόσφαιρο θα αναπνεύσει» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά.

Εκτός του Γιώργου Ανατολάκη εκλέχτηκαν όλα τα μέλη του «Νέου Ποδοσφαιρικού Πειραιά» και συγκεκριμένα οι κκ.:Χολέβας, Ποντίκης,  Λεμονής, Κονδύλης, Μαρούλης, Σπάθας, Σταματάτος, Κουτσούπης, Λαπατάς και Χονδροκούκης.

πηγη : kanaliena.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου