Ο Τεχνικός Της Λουγκάνο Έστειλε Σε Εργοστάσιο Τους Παίκτες Του!

Ο Πάολο Τραμετσάνι βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο για να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν κάποια πράγματα.Ο Ιταλός Πάολο Τραμετσάνι, πρώην βοηθός του Τζάνι Ντε Μπιάζι στην εθνική Αλβανίας, είναι προπονητής της Λουγκάνο και στο τελευταίο ματς φλέρταρε με το... εγκεφαλικό με όσα έβλεπε από τους παίκτες του. Η ήττα με 5-2 από την Τουν ήταν συνέπεια της έλειψης ταπεινότητας και διάθεσης για δουλειά, όπως είπε, οπότε σκέφτηκε κάτι διαφορετικό για να τους... ξυπνήσει.

Στις 06:00 τα ξημερώματα, το πούλμαν της Λουγκάνο με σύσσωμο το ρόστερ ήταν έξω από ένα εργοστάσιο στο Νταβέσκο και περίμεναν όλοι την άφιξη των εργατών. Οταν αυτοί ήρθαν, ο Τραμετσάνι έβαλε την ομάδα μέσα για να δουν, όπως είπε, «πώς δουλεύει και πώς ιδρώνει ο κόσμος για να βγάλει λεφτά, την ίδια ώρα που οι ποδοσφαιριστές έχουν όλα όσα θέλουν και δεν το εκτιμούν όσο πρέπει».
Share on Google Plus

About Kostas Kostas

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου