Κάλεσμα Εθελοντών για το 10ο BobTheatreFestival

Το BobTheatreFestival γιορτάζει 10 χρόνια ζωής, κατεβαίνει στην Πειραιώς 260, μπαίνει δυναμικά στο Φεστιβάλ Αθηνών και σε προσκαλεί να γίνεις κι εσύ μέρος της μεγαλύτερης γιορτής νεανικού θεάτρου.
Εάν είσαι 18 ετών και άνω, αγαπάς το θέατρο, έχεις διάθεση φεστιβαλική και θέλεις να ζήσεις από κοντά το BobTheatreFestival, σε περιμένουμε στην ομάδα μας!


Οι θέσεις που θα χρειαστούμε τη βοήθειά σου είναι οι εξής:
Συνοδός ομάδας
Υποδοχή κοινού
Πωλητήριο
Εμψύχωση/ προτροπή για παιχνίδια-δραστηριότητες
Marshals: οι μπαλαντέρ μας και με τον πλέον καταλυτικό ρόλο, ο οποίος εξαρτάται από το πρόγραμμα της κάθε ημέρας και τις ανάγκες που θα προκύπτουν
Προσωπικό Αίθουσας


Η παρουσία σου είναι σημαντική σε όλα τα στάδια του BobTheatreFestival:προετοιμασίας (15-21/05), διεξαγωγής (22-28/05) και ξεστησίματος (29/05).

Από την πλευρά μας, για να σε ευχαριστήσουμε για το χρόνο και τη διάθεσή σου, σου παρέχουμε τα εξής:
ελεύθεση είσοδο σε όλες τις παραστάσεις του BobTheatreFestival,
δυνατότηταμίαςδιπλήςπρόσκλησης για έναν φίλο σου σε όποια παράσταση του φεστιβάλ επιθυμείς (κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα Παραγωγής),
μειωμένεςτιμές στην κατανάλωση προϊόντων,
έκπτωση στα προϊόντα merchandising,
μία μοναδική, συναρπαστικήφεστιβαλικήεμπειρία που θα θυμάσαι για καιρό. 

 
Στις αρχές Μαΐου θα γίνει μία πρώτη συνάντηση και εκπαίδευση όλων των εθελοντών στους χώρους του Φεστιβάλ, ενώ με τη λήξη του BobTheatreFestival θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Εάν λοιπόν είσαι πάνω από 18 και θέλεις να γίνεις κι εσύ μέρος του BobTheatreFestival, συμπλήρωσε τη σχετική αίτηση στο siteτου Φεστιβάλ ή στείλε μας έως τις 3/5 στο bobtheatrefestival@gmail.comτο βιογραφικό, μία φωτογραφία σου, ένα σύντομο (έως 100 λέξεις) κείμενο για ποιο λόγο θέλεις να είσαι εθελοντής και τι θα σε ενδιέφερε να κάνεις καθώς επίσης και τη διαθεσιμότητά σου για το διάστημα 15-29/5.

Για κάθε λεπτομέρεια ή διευκρίνιση που τυχόν χρειαστείς, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στο  bobtheatrefestival@gmail.com.

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ BOB THEATRE FESTIVAL                        


Χώρος:
Πειραιώς 260, Φεστιβάλ Αθηνών

Hμερομηνίες:
22 -28 Μαΐου 2017

Παραγωγή:
AbOvo& 4frontal


Περισσότερες Πληροφορίες:

Share on Google Plus

About Kostas Kostas

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου